Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupare infracțională specializată în furturi din magazine de bijuterii, destructurată

audi politie

Membrii unei grupări infracţionale specializate în furturi din magazine de bijuterii din diferite provincii din Spania (Madrid şi Guadalajara) au fost arestaţi în urma cooperării dintre Poliţia Română şi Poliţia Judiciară din Spania, informează IGPR, conform agerpres.ro

Aceştia sunt bănuiţi că, în perioada 2015 - 2017, ar fi pătruns prin efracţie în incinta unor magazine de comercializare a bijuteriilor şi ar fi forţat seifurile cu echipamente autogen. 

Pe parcursul anchetei desfăşurate în Spania, s-a apreciat necesară efectuarea unor acte de urmărire penală şi pe teritoriul României, adaugă sursa citată. 

IGPR precizează că în cursul lunii iulie 2017 poliţiştii români şi spanioli au desfăşurat mai multe activităţi ce au făcut obiectul unei comisii rogatorii internaţionale formulate de Judecătoria de Instrucţie nr. 1 din Guadalajara. 

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, au fost efectuate 5 percheziţii domiciliare, în judeţul Vaslui. În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe documente şi bunuri (bijuterii din aur) ce aveau legătură cu cauza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.