Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul de Comunicare Strategică, noi informaţii despre cel mai ciudat caz de COVID-19 din România: Doi veri vindecaţi, testaţi din nou pozitiv

Digi24
coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică confirmă faptul că doi veri din Buzău, vindecaţi în luna martie, au fost testaţi din nou pozitiv cu coronavirus.

"În cazul de la Buzău, cele două persoane au fost depistate pozitiv și internate la INBI Matei Balș. Cele două teste care au fost realizate în timpul internării au avut rezultat negativ, că urmare pacienții au fost externați cu recomandarea de autoizolare 14 zile și retestarea în ziua a 12-a. Conform recomandării, cele două persoane au fost testate în cea de a 12-a zi, acestea fiind în izolare împreună la domiciliu ( peroanele sunt rude). Testul din a 12-a zi a avut rezultat pozitiv. Pacienţii sunt asimptomatici și internați", transmite GCS.

Cei doi veri din Buzău, de 29 şi 46 de ani, au venit din Italia în luna martie şi au intrat în carantină instituţionalizată, fiind testaţi. Rezultatele au fost pozitive pentru Covid-19 şi au fost internaţi într-un spital din Bucureşti, unde au primit tratament specific.

Potrivit Prefecturii Buzău, conform recomandărilor de la externare, au fost recoltate probe de la cei doi pacienți care au ieșit din Institutul Național Matei Balș în 26 martie. Retestările s-au realizat luni și au ieșit din nou pozitive.

Rezultatul probelor recoltate însă în 6 aprilie pentru cei doi pacienți a sosit marți și a fost din nou pozitiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.