Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul de Investigații Politice cere SIIJ să finalizeze dosarul în care Camelia Bogdan e cercetată pentru depozitul de 200.000 de EURO

GIP - Grupul de Investigații Politice
Grupul de Investigatii Politice

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție și-ar putea demonstra, în sfârșit, eficiența dacă ar finaliza dosarul în care Camelia Bogdan e cercetată pentru depozitul de 200.000 Euro, apărut , fără nicio justificare, în declarațiile ei de avere.

În urmă cu aproape 2 ani, GIP a sesizat Parchetul în legătură cu faptul că judecătoarea Camelia Bogdan a creat, în primele luni ale anului 2018, un depozit bancar de 200.000 Euro. Depozitul se regăsește în declarațiile de avere depuse de Camelia Bogdan în iunie 2018 și în iunie 2019. Activele financiare și veniturile judecătoarei Bogdan anterioare constituirii depozitului nu justificau în niciun fel cei 200.000 Euro.

În urma dezvăluirilor noastre și după ce ANAF a anunțat că o va supune pe judecătoarea Bogdan analizei de risc, cei 200.000 Euro au dispărut pur și simplu din declarația de avere depusă de aceasta în 2020.

În 5 august 2020, Parchetul General ne-a comunicat că Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție anchetează averea Cameliei Bogdan.

Mugur Ciuvică

Sesizarea făcută de GIP la Parchet și răspunsul Parchetului General pot fi citite aici: https://grupul.ro/parchetul-general-ancheteaza-averea.../

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.