Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul deputaților PSD din Parlamentul României are un nou lider

Facebook
Ciprian Serban

Grupul deputaților PSD din Parlamentul României are un nou lider

Deși astăzi, în Parlament a fost fierbere mare, fiind ședința de plen pentru validarea Guvernului Ciolacu, grupul deputaților PSD a avut timp și și-a ales noul lider.

Acesta este deputatul PSD Neamț, Ciprian Șerban, aflat la al doilea mandat, și vicepreședinte al Camerei Deputaților cu trei mandate.

Ciprian Șerban este și prim vicepreședinte al PSD Neamț și a deținut în Camera Deputaților mai multe funcții: vicelider al grupului parlamentar al PSD, din Camera Deputaților, președinte al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură , președinte al Subcomisiei pentru siguranță rutieră din cadrul Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură, fiind o prezență activă, atât în viața locuitorilor din județul Neamț, implicându-se în problemele acestora printr-o strânsă colaborare cu reprezentanții administrațiilor locale, cât și în viața parlamentară.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul Ciprian Șerban se arată onorat și mulțumește pentru alegerea sa ca lider de grup: ” Astăzi, colegii mei din Camera Deputaților mi-au acordat onoarea de a-mi încredința funcția de lider al grupului parlamentar PSD.

Mă onorează și responsabilizează, în același timp, această încredere și îi asigur că vor regăsi în mine, permanent, același colaborator deschis, onest, responsabil și asumat, așa cum i-am obișnuit.

Am construit împreună, în toți acești ani, o echipă puternică și solidă, în care respectul și cooperarea au fost întotdeauna pe primul loc. Am convingerea că vom continua să gândim și să dezvoltăm idei și proiecte care vor aduce plus valoare, atât partidului, cât și cetățenilor pe care îi reprezentăm în Parlament.

Mulțumesc domnului președinte Marcel Ciolacu, Prim Ministrul României, colegilor și prietenilor mei pentru susținerea și aprecierea lor.

Rămânem alături de oameni!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.