Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul Divertis, în prag de alegeri: au pregătit satira 'Satul paralel'

Spectacolul de cabaret politic "Satul paralel", în premieră cu foşti membri ai grupului Divertis, va fi prezentat pe 24 mai, de la ora 19.00, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor. Spectacolul se dorește a fi o ironie la adresa scenei politice actuale.

Citește și: NEBUNIE în PSD! Lider important o spulberă pe Dăncilă: 'Doar nu o să facem CEX să priceapă și doamna!' - SURSE

Pentru prima dată, foştii membri ai grupului Divertis se asociază cu un teatru, Teatrul "Stela Popescu", ca să pună în scenă un spectacol de cabaret politic, informează News.ro.

Folosind toate metodele cu care s-au consacrat - scenete, stand-up, improvizaţie şi parodii muzicale, Divertis pleacă pe urmele "statului paralel" şi ajung în celula de bază a acestuia, "satul paralel".

"Vreţi să aflaţi cine va conduce ţara în următorii 10 ani, cine câştigă alegerile la Preşedinţie din toamnă, cine mai scapă de puşcărie, că de intrat nu mai intră nimeni? Habar n-avem, căci spectacolul nostru nu vă va răspunde la aceste întrebări, ci vă va pune altele, care vă vor face să râdeţi fără control, fără frontiere şi fără rost", spun realizatorii.

În distribuţie sunt foştii membri ai grupului Divertis Silviu Petcu, Doru Pîrcălabu, Valentin Gora, Dorin Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, alături de Paula Chirilă, Liviu Romanescu, Irina Cărămizaru, Sorin Aurel Sandu şi Cătălin Frăsinescu.

Regia este semnată de Atila Vizauer, scenografia şi costumele de Nina Brumuşilă, asistent regizor Livia Vişănescu, asistent scenograf Anca Deleanu, iar aranjamente muzicale de Raul Kusak.

"Satul paralel", o nouă producţie pentru publicul larg, este un spectacol original de cabaret politic, produs de Primăria capitalei prin intermediul Teatrului "Stela Popescu".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.