Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul Financiar Banca Transilvania a primit aprobarea pentru achiziţionarea Certinvest Pensii

www.zf.ro
banca transilvania

Grupului Financiar Banca Transilvania a primit din partea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) aprobarea achiziţiei a 100% din Certinvest Pensii, singurul jucător local dintre administratorii de fonduri de pensii din România, se arată într-un comunicat transmis prin Bursa de Valori București.

Grupul Financiar Banca Transilvania a anunţat, în octombrie 2019, intenţia de a-şi extinde serviciile financiare pentru cei peste trei milioane de clienţi printr-o investiţie în domeniul pensiilor private.

Tot atunci a avut loc semnarea, în Bucureşti, a unui agajament ferm între BT Asset Management, BT Investments şi Certinvest Pensii privind achiziţia.

Tranzacţia a fost asistată de BT Capital Partners, divizia de investment banking şi pieţe de capital a Grupului Financiar BT.

Certinvest Pensii, singurul jucător local dintre administratorii de fonduri de pensii din România, administrează peste 75 de milioane de lei într-un fond de pensii facultative care are peste 9.500 de participanți.

BT Asset Management S.A.I. este compania Grupului Financiar Banca Transilvania, specializat în administrarea de investiții prin fonduri deschise şi închise. BTAM are în prezent peste 3,9 miliarde lei active, 14 fonduri deschise de investiții în administrare şi peste 40.000 de clienți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.