Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul francez Thales a finalizat achiziția companiei Gemalto pentru 4,8 miliarde euro

Romania Libera
afaceri

Grupul francez Thales a anunţat, marţi, că a finalizat achiziţia companiei olandeze Gemalto, pentru 4,8 miliarde euro, şi a devenit lider global în identitate şi securitate digitală potrivit news.ro.

”Această achiziţie face ca veniturile Thales, în anul 2018, să ajungă la 19 miliarde de euro, cu fonduri de 1 miliard de euro pe an pentru proiecte autofinanţate de cercetare-dezvoltare. Thales va avea 80.000 de angajaţi în 68 de ţări”, se arată în comunicat.

Derulată pe parcursul ultimelor 15 luni, achiziţia Gemalto de către Thales - pentru 4,8 miliarde de euro - va duce la crearea unui grup de anvergură mondială şi, totodată, a unui lider global în identitate şi securitate digitală cu aproximativ 80.000 de angajaţi.

”Thales va gestiona toate tehnologiile care susţin procesul decizional la nivelul companiilor, organizaţiilor şi guvernelor. Încorporând expertiza şi tehnologiile Gemalto, Thales va dezvolta soluţii sigure pentru a răspunde provocărilor majore cu care se confruntă societatea, precum managementul spaţiului aerian pentru aeronavele fără pilot, siguranţa datelor şi a reţelelor în spaţiul cibernetic, securitate aeroportuară şi siguranţa tranzacţiilor financiare”, se arată în comunicat.

Grupul astfel format devine lider global cu un portofoliu de soluţii de identitate şi securitate digitală, bazate pe tehnologii precum: date biometrice, protecţia datelor şi, într-un sens mai larg, securitate cibernetică, potrivit companiei.

Thales va furniza soluţii complete clienţilor, inclusiv furnizorilor de infrastructură critică, cum sunt băncile, operatorii telecom, agenţiile guvernamentale, serviciile de utilităţi publice şi alte industrii, pe măsură ce aceste entităţi încearcă să răspundă provocării de a identifica persoane şi obiecte şi de a asigura protecţia datelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.