Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul Il Volo revine în România cu un concert la Sala Palatului

concert bucuresti

Celebrul grup de origine italiană Il Volo, compus din tenorii Piero Barone şi Ignazio Boschetto şi baritonul Gianluca Ginoble, revine în România şi va susţine un concert pe 4 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Biletele vor fi puse în vânzare începând de marţi, ora 10.00, şi vor putea fi achiziţionate exclusiv prin Eventim.ro şi din magazinele partenere, la preţuri variabile în funcţie de categoria de loc. Membrii fan clubului Il Volo beneficiază de prioritate, astfel că îşi pot face rezervări cu o zi mai devreme, scrie news.ro.

Concertul crossover al trupei Il Volo ce va fi prezentat în toamnă va cuprinde interpretări ale unor melodii pop-opera adorate de publicul din întreaga lume, dar şi piesele de rezistenţă care i-au propulsat în topul celor mai apreciaţi artişti internaţionali ai momentului. „O Sole Mio”, „Notte Stellata (The Swan)” sau „Grande Amore” sunt doar câteva dintre ele.

Din anul 2009 şi până în prezent, Il Volo a susţinut peste 300 de concerte pe toate continentele, în faţa a peste 2 milioane de spectatori. A cântat în cele mai prestigioase săli, precum Royal Albert Hall, Radio City Music Hall din New York sau Arena di Verona în Italia.

Gianluca Ginoble, Ignazio Boschetto şi Piero Barone şi-au început cariera la vârsta de 14 ani, când au apărut într-o emisiune televizată. Producătorul acelui show tv i-a reunit într-un trio şi le-a ales numele de scenă - Il Volo. Datorită talentului lor, artiştii au împărţit scena cu unii dintre cei mari artişti internaţionali, precum Barbra Streisand, Bono, Carlos Santana sau Eros Ramazzoti. Sunt singurii interpreţi italieni care au fost invitaţi să participe la „We Are The World” For Haiti, în 2010, alături de alte 80 de vedete mondiale.

Cu cinci albume de studio cu primit discul de platină şi au obţinut două nominalizări la Premiile Grammy.

În 2015, au câştigat concursul Sanremo cu melodia „Grande Amore” şi au reprezentat Italia la Eurovision. Apoi, au lansat albumul „Notte Magica - un omagiu adus celor trei tenori”, Carreras - Domingo - Pavarotti, iar în 2016 şi 2017 au susţinut un turneu mondial înregistrând un succes fără precedent. Concertul lor de deschidere de la Florenţa este susţinut chiar de Placido Domingo şi a fost difuzat în 500 de cinematografe din Italia şi din întrega lume.

Unul dintre cele mai recente albume ale trupei - „Musica”, cu melodia „Musica Che Resta”, a cucerit publicul Sanremo. Albumul s-a aflat în Top 10 al celor mai bine vândute albume de pe iTunes, în 14 ţări - Malta, Brazilia, Israel şi multe altele, fiind al doilea cel mai bine vândut album în Japonia, după „Bohemian Rhapsody”.

Admirat de Papa Francisc, trio-ul a fost invitat, la începutul anului 2019, să participle la cea de-a XXVI-a ediţie a Zilei Mondiale a Tineretului din Panama, unde a interpretat „Ave Maria” în faţa a peste un million de spectatori.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.