Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul KMG International ia în calcul vânzarea unei serii de active din România

kmgi rompetrol

Grupul KMG International, care deține rafinăria Petromidia, intenționează să vândă o serie de active care nu au legătură cu activitatea de bază a companiei, cum ar fi producția de țevi, servicii de securitate sau deservirea sondelor de petrol, condorm unui comunicat remis bursei.

Compania precizează că este vorba de producția de țevi și fitinguri - «Palplast» SA, proiectarea și fabricarea de fitinguri industriale - «Rominserv Valves IAIFO» SRL , servicii de securitate, protecție și prevenirea situațiilor Urgență - «Global Security Sistem» SA sau deservirea sondelor de petrol - «Rompetrol Well Services» SA, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Mihai Tudose: Au mers Pic și Poc în inspecție prin spitale. Ce naiba au verificat ei?

Compania spune că evoluția pandemiei la nivel național și internațional, împreuna cu măsurile adoptate de autoritățile locale, centrale și europene au determinat o regândire și adaptare a strategiei, care cuprinde toate direcțiile cheie: operațional, resurse umane, financiar și investiții.

Obiectivul cheie al grupului este protejarea angajaților săi și a familiilor acestora, prin dezvoltarea de programe flexibile de lucru sau „work from home”, precum și menținerea locurilor de muncă existente.

Totodată, Grupul își reiterează accentul pe menținerea și extinderea activităților și operațiunilor sale de bază - rafinarea țițeiului și distribuția produselor petroliere în România și în regiune.

Grupul KMG International se focusează pe continuarea dezvoltării direcțiilor sale strategice pe piața de retail - deschiderea de noi benzinării în România și regiunea Mării Negre.

La acestea se adaugă eforturile Grupului pentru respectarea angajamentelor asumate în cadrul Fondului de Investiții în Energie Kazah-Român care a anunțat în august 2020 selectarea contractorului general pentru construirea la cheie a centralei de cogenerare de pe platforma Petromidia, mai arată documentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.