Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul LafargeHolcim are o nouă identitate

lafarge

Grupul LafargeHolcim își schimbă identitatea în Holcim. Grupul, care reunește numeroase companii importante din domeniul construcțiilor, va susține tranziția către un mediu construit mai verde și mai inteligent, anunță Mediafax.

„Este un moment deosebit de important pentru compania noastră, ce marchează transformarea pe care o facem pentru a deveni lideri în furnizarea de soluții de construcții inovatoare și durabile. Lumea este în continuă schimbare, populația crește, iar urbanizarea și schimbările climatice reprezintă o provocare”, a declarat Jan Janisch, CEO-ul grupului Holcim.

Totodată, grupul Holcim lansează o nouă pagină de Instagram, care va include interviuri cu arhitecți, constructori și dezvoltatori renumiți, care contribuie la construirea orașelor viitorului.

Grupul Holcim reunește unele dintre cele mai de succes companii din industria construcțiilor, printre care: ACC, Aggregate Industries, Ambuja Cements, Firestone Building Products, Geocycle, Holcim și Lafarge. Toate aceste companii își vor păstra numele și identitatea de brand pe piețele în care activează.

Pe plan local, compania rămâne fidelă noului model de business ECONCEPT, lansat în primăvara acestui an. Acest nou model de afaceri are la bază o gamă integrată de produse și soluții ECO, prin care compania își propune să accelereze tranziția către construcțiile verzi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.