Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul Premier Energy a lansat Fundaţia Premier Energy România, a treia platformă de fapte bune a grupului

premier energy

Grupul Premier Energy, aflat în portofoliul fondului de investiţii ceh Emma Capital, lansează Fundaţia Premier Energy România, la mai bine de un an după o iniţiativă similară în Republica Moldova. Acum şase ani, fondatorul Emma Capital şi CEO al PPF Group, Jiří Šmejc, a pus bazele proiectului caritabil “Patronul Copiilor”, ales în ultimii trei ani partener oficial al celebrului Festival internaţional de film de la Karlovy Vary.

“Din 2017 încoace, prin proiectul Patron of Children şi de anul trecut prin Fundaţia Premier Energy din R. Moldova am reuşit să ajutăm mii de copii cu nevoi speciale, copii supradotaţi, sau copii care duc o luptă grea cu o anumită boală. Ne-am implicat în ajutorarea familiilor de ucraineni nevoiţi să-şi părăsească ţara şi să fugă de război. Suntem hotărâţi ca prin aceste trei platforme să le dăm copiilor pe care-i ajutăm şansa de a-şi trăi visele”, a declarat Jiří Šmejc, fondatorul ambelor Fundaţii Premier Energy şi al Emma Capital, fondul de investiţii care deţine grupul Premier Energy, unul dintre principalii jucători pe piaţa de distribuţie şi furnizare de gaze din România.

Fundaţia Premier Energy România are ca scop să susţină copii şi tineri din România care au nevoi de natură socială, educaţională sau medicală. Cei care pot beneficia de ajutorul Fundaţiei sunt copiii cu vârsta de până la 18 ani, dacă îndeplinesc toate criteriile de eligibilitate şi depun o cerere în acest sens prin intermediul platformei online www.fundaţiapremierenergy.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.