Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul Superbet achiziționează 60% din acțiunile companiei Lucky 7

Fanatik
Superbet

Grupul de pariuri sportive & gaming Superbet a achiziționat un pachet de 60% din acțiunile companiei Lucky 7, fondată de Olof Örn și Magnus Petersson.

Tranzacția, a cărei valoare nu a fost făcută publică, are loc după o infuzie de capital în faza de start-up a afacerii, la începutul anului trecut, moment din care Lucky 7 a început să crească accelerat, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Marius Budăi, fost ministru al Muncii, dă date ALARMANTE: Peste 600.000 de români au rămas ȘOMERI în pandemie

Lucky7 operează mai multe branduri pe segmentul casino și sloturi online în mai multe țări europene și pe continetul nord și sud american. În prezent, Lucky 7 are în așteptare mai multe solicitări de licențiere care îi vor permite extinderea pe cel puțin trei noi piețe în următoarele 12 luni.

Achiziția și dezvoltarea noii companii va aduce cu sine o diversificare a produselor și a piețelor pe care grupul este prezent, cu o creștere semnificativă a componentei online în structura de venituri a companiei.

Superbet a atras anul trecut o investiție strategică de 175 de milioane de euro din partea Blackstone Tactical Opportunities (BTO), parte a Grupului Blackstone, fond american de investiții și unul dintre cele mai mari din lume. În ultimii cinci ani, compania a crescut de aproape cinci ori, a avut un rulaj de 2,8 miliarde de euro în 2019 și a intrat în topul primelor zece companii antreprenoriale din România, cu o evaluare de circa 700 de milioane de euro. Superbet este prezentă pe bursa alternativă AeRo, în urma unei emisiuni de obligațiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.