Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul Superbet acordă un prim sprijin refugiaților ucraineni din România și Polonia

Fanatik
Superbet

În contextul crizei umanitare din Ucraina, care a dus deja la peste jumătate de milion de refugiați, majoritatea ajunși în Polonia și în România, Grupul Superbet vrea să fie alături de ucrainieni, în momentele dramatice pe care le traversează, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, grupul va acorda sprijin în valoare de 265.000 de euro pentru refugiatii din Romania si Polonia.

În țara noastră, sprijinul va fi acordat sub formă de cazare, alimente și asistență medicala timp de o lună pentru un număr de minim 100 de refugiați. De asemenea, 800 de telefoane dotate cu cartele SIM pre-încărcate cu opțiuni dedicate comunicării către Ucraina vor fi oferite celor care intră în țară.

În Polonia, unde grupul activează din 2017, Superbet va contribui semnificativ financiar către un ONG umanitar implicat activ în criza curentă.

„Am fost mișcați de solidaritatea și de empatia românilor și polonezilor în mijlocul celei mai grave crize umanitare pe care o traversăm, cauzată de războiul din Ucraina. Angajații și managementul grupului Superbet se implică și contribuie la ajutorul de care semenii noștri au nevoie acum și în perioada care va urma. Simțim o nevoie puternică de a multiplica efortul tuturor de până acum, menit să-i ajute și protejeze pe toți cei care sunt nevoiți să se refugieze în România, Polonia sau în alte țări din vecinătate”, a declarat Augusta Dragic, cofondator și președinta Fundației Superbet, prin care grupul Superbet derulează acțiunile sale de CSR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.