Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupurile de fani europeni se opun reluării meciurilor de fotbal fără spectatori

www.news.at
PAOK Salonik fani

O asociaţie a grupurilor de fani europeni susţine propunerea ca sezonul să rămână suspendat, din cauza pandemiei de coronavirus, până în momentul în care suporterii pot reveni pe stadioane, relatează DPA.

Într-un comunicat postat miercuri, ''United supporters of Europe'', care reuneşte peste 100 grupuri de fani din Germania, Italia, Franţa şi Spania, se împotriveşte reluării meciurilor fără spectatori, susţinând că interesele financiare sunt puse mai presus de sănătate, potrivit agerpres.ro.

Citește și: CTP, reacție după decizia CCR: ‘Oamenii s-au relaxat și totul depinde de gena dacică, aia despre care se spunea că ne protejează’

''Cerem cu fermitate ca UEFA şi federaţiile să menţină suspendarea şi să suspende competiţiile de fotbal până când aglomeraţiile de pe stadioane devin din nou o obişnuinţă fără riscuri pentru sănătatea publică''.

Bundesliga este primul campionat de top care se reia în acest weekend cu meciuri fără spectatori şi în condiţii stricte de igienă, iar reluarea sezonului este iminentă în ligile din Anglia, Italia şi Spania.

Citește și: S-a găsit soluția după ce CCR a declarat amenzile date în starea de urgență neconstituționale! În baza cărei legi vor fi amendați românii în starea de alertă

Autorităţile germane au aprobat luna trecută reluarea sezonului în primele două ligi naţionale de fotbal, cu respectarea unor măsuri stricte de igienă şi siguranţă, stabilite de Liga germană de fotbal (DFL). Până la finalul actualei ediţii din Bundesliga au mai rămas de disputat nouă etape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.