Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupurile Prada şi Puma au suspendat operaţiunile în Rusia

EDWARD BERTHELOT/GETTY IMAGES
geanta prada

Grupurile Prada şi Puma au anunţat, sâmbătă, că suspendă toate vânzările şi operaţiunile comerciale din Rusia, ca urmare a invadării Ucrainei, transmite Reuters preluat de news.ro

Grupul de lux Prada din Milano şi-a suspendat operaţiunile de vânzare cu amănuntul în Rusia, a anunţat, sâmbătă, compania, după o serie de alte mărci de top care au anunţat deja mişcări similare.

”Preocuparea noastră principală este faţă de toţi colegii şi familiile lor afectaţi de tragedia din Ucraina şi vom continua să îi sprijinim”, a transmis Prada.

De asemenea, producătorul german de îmbrăcăminte sport Puma a decis să suspende operaţiunile în toate magazinele sale din Rusia.

Puma, care are 100 de magazine în Rusia, a oprit deja livrările către Rusia după invazia Ucrainei.

Grupul spaniol Inditex anunţase deja sâmbătă că va închide temporar toate magazinele celor opt mărci ale sale prezente în Rusia: Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home şi Uterqüe.

Rusia va rămâne şi fără produsele Samsung, de la smartphone-uri la chipset-uri.

Samsung a anunţat că a oprit vânzările de produse în Rusia, în urma invadării Ucrainei, şi, în plus, va dona mai multe milioane de dolari în sprijinul eforturilor umanitare desfăşurate în Ucraina.

În total, Samsung va dona 6 milioane de dolari. Din aceştia, 1 milion de dolari este reprezentat de valoarea produselor proprii donate de compania coreeană.

În ceea ce priveşte oprirea vânzărilor, nu vor mai fi vândute în Rusia o gamă largă de electronice, în frunte cu smartphone-urile, dar nici chipset-uri, care fac deja obiectul unei crize globale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.