Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guardiola acuză: Unul din jucătorii lui Man City s-a întors cu kilograme în plus de la mondial

bbc.com
Pep Guardiola

Mijlocașul englez Kalvin Phillips s-a întors de la Cupa Mondială supraponderal și nu se află în condiția fizică potrivită pentru a juca, a declarat antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, notează Mediafax.

Phillips a fost folosit doar 40 de minute ca înlocuitor la turneul final, după ce nu a mai fost titular la City de la transferul său de la Leeds United în sezonul apropiat, din cauza unei accidentări la umăr.

City, ocupanta locului doi, care revine miercuri în Premier League la Leeds, va fi din nou lipsită de aportul lui Phillips, în vârstă de 27 de ani, spre frustrarea antrenorului său.

"Nu este accidentat, a ajuns înapoi supraponderal", a spus Guardiola. "Nu știu de ce. Nu a ajuns în condiția de a face antrenamente și de a juca. De aceea nu poate juca. Când va fi pregătit, va juca, pentru că avem nevoie de el, avem mare nevoie de el".

Întrebat dacă a fost dezamăgit de faptul că Phillips s-a întors în asemenea condiții, Guardiola a adăugat: "Este o conversație privată cu Kalvin."

FA și reprezentanții lui Phillips, ICM Stellar Sports, au refuzat să comenteze comentariile lui Guardiola.

În căutarea câștigării celui de-al cincilea titlu de campion în ultimele șase sezoane, City reia campania din Premier League la patru puncte în urma lui Arsenal.

Cetățenii au revenit deja în acțiune cu o victorie, după pauza ocazionată de Cupa Mondială, învingând joi cu 3-2, în Cupa Ligii, pe Liverpool.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.