Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guardiola, atacat dur de agentul lui Zlatan: E un antrenor plictisitor

bbc.com
Pep Guardiola

În 2011, Zlatan Ibrahimovic a plecat de la Barcelona după un scandal cu Guardiola. La cinci ani distanță, actualul antrenor al lui Manchester City a fost criticat dur de agentul starului care a ajuns la Manchester United.

A luat 30 de milioane de euro din comisioane dupa transferurile mari pe care le-a facut in aceasta vara, iar din ce in ce mai multi dintre marii jucatori se gandesc sa semneze pentru el.

Citește și: Veste dură pentru Real și Atletico: Ce a decis FIFA

Mino Raiola, agentul lui Zlatan, Pogba, Lukaku sau Balotelli, a iesit cu un nou atac la adresa lui Pep Guardiola. Intr-un interviu dat in Italia, Raiola spune ca Guardiola nu e genul sau de antrenor si pune sub semnul intrebarii caracterul spaniolului.

"Nu imi place de el. Nu il urasc, dar nu il plac. Toata lumea stie ce s-a intamplat cu Zlatan la Barcelona. Toata lumea stie si ca nu-l plac. E un antrenor bun, dar folosofia lui e plictisitoare pentru mine. Nu are curaj sa stea langa mine. Imi plac oamenii cu un altfel de caracter. Cu Florentino Perez nu am o relatie proasta. De fapt, nu am nicio relatie cu el, nu discutam niciodata. Nu am nevoie sa fiu prieten sau dusman cu Florentino. Nu am o relatie buna sau rea cu el", a spus Raiola pentru Cadena Cope, conform sport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.