Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guardiola, despre Arsenal: 'Este cea mai puternică echipă din Premier League'

bbc.com
Pep Guardiola

Arsenal este cea mai puternică echipă din Premier League, a estimat marţi antrenorul rivalei Manchester City, Pep Guardiola, cu o zi înaintea derby-ului de pe Emirates dintre primele două clasate, informează Reuters.

City, aflată la trei puncte în spatele lui Arsenal şi cu un meci mai mult disputat, va spera să se apropie de primul loc după ce a trecut peste o perioadă mai slabă, învingând-o duminică pe Aston Villa cu 3-1. City, deţinătoarea titlului în Premier League, va găsi o sursă de inspiraţie în victoria de luna trecută din Cupa Angliei împotriva echipei londoneze (1-0 pe teren propriu), potrivit Agerpres.

"Până acum, ei sunt cea mai bună echipă din Premier League. Noi am simţit asta acum câteva săptămâni (în Cupa Angliei - n. r.). Ei stau foarte bine la capitolul angajament. Va fi o bătălie mare de tot. Trebuie să fii pregătit", a declarat Guardiola într-o conferinţă de presă.

"Eu nu cred cu adevărat că acum o săptămână nu eram în formă, iar acum suntem din nou în formă. Fiecare meci este diferit, poţi să joci bine şi să câştigi şi totul este perfect, dar mâine poţi să pierzi. Mâine este un meci important, toată lumea ştie şi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun", a spus tehnicianul.

Guardiola a respins, de asemenea, afirmaţiile potrivit cărora succesul de duminică a schimbat starea de spirit la City, el subliniind că unitatea din cadrul echipei nu este influenţată de rezultate.

"După Arsenal (victoria - n. r.) a existat această unitate, sunt nişte oameni incredibili. Nu am de ce să mă plâng. Toată lumea greşeşte, eu în primul rând. Atmosfera este bună, foarte, foarte bună de mulţi ani. Se întâmplă multe lucruri, (cum ar fi) succesul, uneori lucruri mărunte trebuie ajustate pentru a înţelege lucrurile altfel. Suntem încântaţi să fim împreună nu fiindcă o învingem pe Villa sau pierdem cu Spurs", a spus spaniolul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.