Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guardiola, managerul lui City, își laudă rivalii din cursa pentru titlu: 'Sunt incredibili'

bbc.com
Pep Guardiola

Pep Guardiola, managerul lui Manchester United, consideră că rivalii echipei sale în lupta pentru titlu, Arsenal și Liverpool, ”sunt incredibili”.

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, consideră că lupta pentru titlu în Premier League se duce până în ultimul moment. City, campioana en titre, se află la un punct în spatele liderului, dar are un meci mai puțin disputat față de ”tunari”.

Arsenal a dispărut în cursa pentru titlu anul trecut, dar a fost pe urmele lui City în acest sezon, la fel cum a fost și Liverpool-ul lui Jurgen Klopp în sezoanele 2021-2022 și 2018-2019, când City a depășit clubul din Merseyside la un singur punct, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

"Au fost la același nivel (cei de la Arsenal - n.r.) cu Liverpool în acei ani. Același nivel, ambele echipe, Liverpool și Arsenal. Ambele sunt incredibile", a declarat Guardiola.

Când a fost întrebat dacă va susține Manchester United în acest weekend, când rivalii din oraș o vor întâlni pe Arsenal, Guardiola a zâmbit și a spus: "Sunt un fan Man City și voi încerca să înving Fulham sâmbătă, aceasta este singura mea preocupare".

Pe de altă parte au existat temeri că nu era totul în regulă între Guardiola și golgheterul Erling Haaland, după ce atacantul a fost nemulțumit de înlocuirea sa după cele patru goluri marcate săptămâna trecută împotriva lui Wolverhampton, dar managerul lui City a spus că nu există probleme în relația dintre cei doi..

"Îi place să marcheze, ca tuturor atacanților. Dar contribuția sa de când este aici a fost magnifică", a conchis Guardiola.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.