Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guns N' Roses a intentat o acţiune în justiţie împotriva unui magazin de arme online care îi folosea numele

Guns N' Roses

Trupa americană de hard rock Guns N' Roses a intentat o acţiune în justiţie împotriva unei companii care administra un magazin de arme online sub numele "Texas Guns and Roses", susţinând în instanţă că societatea şi-a însuşit numele formaţiei în mod ilegal, relatează AFP.

Într-o plângere depusă la un tribunal din Los Angeles, avocaţii trupei Guns N' Roses au declarat că Jersey Village Florist LLC, care administrează magazinul online, induce în eroare consumatorii făcându-i să creadă că are o legătura cu grupul, potrivit Agerpres.

Trupa Guns N'Roses "nu doreşte să fie asociată cu acuzatul, un comerciant cu amănuntul de arme de foc şi alte arme", se arată în plângerea depusă joi, precizând că societatea nu a primit "aprobarea, licenţa sau consimţământul" formaţiei atunci când a fost înregistrată în 2016.

În plus, grupul susţine ca retailerul "adoptă opinii politice pe site-ul web legate de reglementarea şi controlul armelor de foc şi a altor arme, care pot polariza mulţi consumatori americani".

Avocaţii trupei au cerut un proces cu juriu şi o hotărâre judecătorească de interzicere a folosirii numelui site-ului. De asemenea, au cerut daune a căror valoare nu a fost menţionată.

Formată în 1984, Guns N' Roses este una dintre cele mai populare trupe din toate timpurile şi a fost introdusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2012. Membrii săi fondatori sunt Axl Rose, Saul "Slash" Hudson şi Michael "Duff" McKagan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.