Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gură de aer pentru comercianții din România! Tăriceanu a făcut anunțul - O decizie importantă a fost amânată

tariceanu

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că la nivelul Coaliţiei s-a decis ca introducerea caselor de marcat cu jurnal electronic să fie amânată până la momentul la care Ministerul de Finanţe îşi pune la punct sistemul informatic, scrie Agerpres.

"Cu casele de marcat am cerut un lucru care a fost discutat la nivelul Coaliţiei şi care a fost acceptat - să amânăm introducerea caselor de marcat până la momentul la care Ministerul de Finanţe îşi pune la punct sistemul informatic. Şi e foarte normal", a spus Tăriceanu, miercuri la Senat.

Purtătorul de cuvânt al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, a solicitat pe 27 septembrie Guvernului prelungirea termenului prin care s-a instituit obligativitatea pentru întreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri) de înlocuire a caselor de marcat cu rolă jurnal cu aparate de marcat cu jurnal electronic, până la data la care ANAF va fi dotată tehnic şi logistic cu aparatura electronică necesară.

"E vorba de legea privind casele de marcat. Solicităm Guvernului României să prelungească termenul prin care s-a instituit obligativitatea pentru întreprinderile mici şi mijlocii să înlocuiască casele de marcat cu aparatele de marcat cu un jurnal electronic până la data la care Ministerul Economiei şi Finanţelor, prin ANAF, va fi dotat tehnic şi logistic cu toată aparatura electronică necesară. Este un răgaz pe care îl socotim corect pentru administrarea acestei legi şi care este, în acelaşi timp, un răgaz şi pentru întreprinderile mici şi mijlocii", a precizat, săptămâna trecută, Vosganian, la Palatul Parlamentului.

Citește și: Ședință de ULTIMĂ ORĂ în PSD: Liviu Dragnea a chemat deputații la discuții UPDATE Decizia CHEIE luată .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.