Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gura păcătosului adevăr grăiește - Clotilde Armand: multe firme așteaptă acest buget/ VIDEO

Twitter
Clotilde Armand

În ședința Consiliului Local al sectorului 1 de astăzi, în care bugetul era principalul punct de pe ordinea de zi, primarul Clotilde Armand a răspuns cu o pledoarie despre urgența adoptării acestui buget, după ce i s-au adus critici despre lipsa dezbaterilor publice reale și a componentei de bugetare participativă.

Explicația primarului nu a fost, așa cum ar fi fost normal, despre școli, spitale sau proiecte de investiții pentru comunitate. Ci despre firmele care așteaptă acest buget. În captura video din ședința de CL, transmisă live pe site-ul primăriei, se aude clar cum Clotilde Armand spune „sunt multe firme care așteaptă acest buget”. Ulterior, probabil după ce a realizat că a luat-o gura pe dinainte, primarul a dres-o, menționând de investiții. Dar, cum spune o vorbă din înțeleciunea populară, gura păcătosului adevăr grăiește…

Întrebarea care se naște este care sunt firmele care așteaptă atât de nerăbdătoare acest buget și de ce Armand este dispusă să încalce legi și decizii ale instanțelor. Să fie vorba de firmele de casă ale voluntarilor USR intrați în marea familie de la primăria Sectorului 1, despre care presa a tot scris? Sau firmele franțuzești prietene cu doamna primar, care așteaptă să își recupereze investiția în pre-campania și campania edilului? Cert este că nerăbdarea este mare…

Un argument onest ar fi fost că oamenii au nevoie de investiții în acest sector, care e departe de a fi Capitala Capitalei, cum se spunea pe vremuri. Că școlile, spitalele, parcările și toate proiectele de anvergură sunt urgente. Nu firmele. Căci nu pentru asta au ales-o primar locuitorii sectorului 1, să își mulțumească prietenii, ci ca să facă ceva constructiv cu banii lor, plătiți în taxe și impozite.

Mai devreme sau mai târziu, bugetul o să fie aprobat și contractele vor începe să curgă. Vom vedea cu toții care sunt firmele abonate la banii celei mai bogate primării din România și care sunt prioritățile primăriței care de șase luni doar se luptă pe Facebook cu mafia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.