Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guru Bivolaru rupe tăcerea: Vorbeşte despre Adrian Năstase, Dacian Cioloş şi judecători

gregorian bivolaru

Gregorian Bivolaru rupe tăcerea din spatele gratiilor. Guru a vorbit pentru prima dată despre foştii premieri Adrian Năstase, Dacian Cioloş sau despre mai mulţi judecători celebri. Bivolaru spune că i s-a propus să facă denunţuri pentru a scăpa de puşcărie, dar l-a acuzat în termeni duri pe Năstase.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

"Mi s-a cerut să fac denunţuri, altfel nu am nicio şansă. Afirmaţia că eu aş apărea într-o fotogragie cu Dacian Cioloş e o invenţie. Nu apar în nicio poză cu Dacian Cioloş. Eu nu ştiu dacă la şcoala de yoga au participat politicieni sau judecători. S-a urmărit ca această şcoală să fie distrusă. Anumite persoane cu funcţie m-au anchetat. Procurorul care m-a anchetat în 1984, m-a anchetat şi în 2004.

Citeşte şi: CSM reacționează la desecretizarea arhivei SIPA

Adrian Năstase în anumite şedinţe ale PSD a spus că, vinovat sau nevinovat, Bivolaru trebuie să ajungă după gratii. Au fost două dosare fabricate împotriva mea la ordinul lui Adrian Năstase. S-a decis din culise să se fabrice dosar la comandă. Procurorii au căutat persoane avide să câştige bani şi i-au obligat să depună măturii mincinoase", a spus Guru la România TV.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.