Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Orban a trimis DNA și ANI raportul controlului la Biroul Român de Metrologie Legală

corpul de control

Corpul de control al primului-ministru a finalizat acțiunea de control a activității Biroului Român de Metrologie Legală. Acordarea unor sporuri de doctorat este unul din aspectele menționate în raport.

Raportul privind controlul efectuat la Biroul Român de Metrologie Legală a fost finalizat la data de 14.05.2020 și a fost transmis către Prim-ministrul Guvernului României (spre informare), Direcția Națională Anticorupție (spre valorificare), Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (spre informare și valorificare), Agenția Națională de Integritate (spre informare și analiză), Biroul Român de Metrologie Legală (spre informare și valorificare) și Curtea de Conturi a României (spre informare).

Sinteza raportului este aici.

Obiectivele acțiunii de control au vizat: verificarea respectării prevederilor legale cu privire la organizarea și funcționarea entității și la evaluarea și atestarea laboratoarelor de metrologie pentru mijloacele de măsurare care nu se supun controlului metrologic legal. De asemenea, s-a verificat respectarea prevederilor legale cu privire la salarizare, alte drepturi bănești și politica de personal, precum și respectarea normelor legale cu privire la deplasările interne și externe efectuate de personalul instituției. O altă direcție a acțiunii de control a vizat verificarea respectării prevederilor legale cu privire la atribuirea, încheierea și derularea contractelor și la constituirea și realizarea veniturilor, precum și cu privire la angajarea și efectuarea cheltuielilor.

Vezi și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.