Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban schimbă foaia: 'Vom fi implicați pentru obținerea unei majorități în Parlament. Vineri - reuniune la partid pe lista de miniștri și program'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Premierul demis Ludovic Orban a precizat că vineri conducerea PNL se va întruni pentru a stabili lista de miniștri și programul de guvernare după ce Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Florin Cîțu. Orban a adăugat că liberalii se vor implica pentru a obține o majoritate în Parlament pentru susținerea Guvernului Cițu.

Citește și: BREAKING - Vasile Florin Cîţu, desemnat candidat pentru funcţia de prim-ministru de către preşedintele Klaus Iohannis.

„Salut decizia lui Iohannis de desemnare a lui Florin Cițu. E o decizie extrem de importantă care are ca obiectiv deblocarea situației create artifical de PSD. Decizia Președintelui e conformă cu decizia PNL. Vom susține această propunere. Voi fi alături de Forin Cîțu în toți pasii: listă guvern, program de guvernare, Vineri vom avea o reuniune la partid pe listă și program de guvernare. Vom fi implicați in toate discuțiile pentru obținerea unei majorități parlamentare”, a spus Ludovic Orban, la Palatul Victoria.

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat, miercuri seara, pe Florin Cîțu premier. Decizia a fost luată în urma consultărilor pe care șeful statului le-a avut cu liderii partidelor parlamentare.

După patru ore de consultări cu partidele politice, Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Florin Cîţu. Acesta trebuie să vină cu un program de guvernare şi cu o echipă de miniştri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.