Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernanții, acuzați de abuz împotriva pensionarilor

PPUSL
stop, abuz, abuzuri,

Politica de stat a României, în privința pensiilor și a pensionarilor, este un abuz clar, spune deputatul PPU (social-liberal) Grațiela Gavrilescu.

Deputatul umanist atrage atenția că mesajele publice și propunerile actualei guvernări, legate de vârsta de pensionare sau înghețarea pensiilor, sunt un abuz „generalizat”, care denotă lipsă de empatie și respect la adresa persoanelor vârstnice, transmite Grațiela Gavrilescu într-o declarație politică depusă la Camera Deputaților.

„Pensiile bătrânilor noștri au ajuns subiect-sperietoare la știrile de seară!

Vârsta de pensionare și înghețarea pensiilor românilor- arginții cu care negociatorii USR își cumpără, la Bruxelles, favoruri de miliarde pentru firmele de consultanță abonate la avantaje. (...)

V-ați gândit, măcar o secundă, ce efecte pot avea vorbele pe care le aruncați, la întâmplare, asupra acestor oameni, cu inimile slăbite de anii care s-au rostogolit, mereu dureros, peste ei?

Cartea Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene, în articolul 25, recunoaște și respectă dreptul persoanelor vârstnice de a duce o viață demnă și independentă și de a participa la viața socială și culturală”, afirmă Grațiela Gavrilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.