Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernatorul Deltei Dunării intervine în scandalul canalului Bâstroe: Nu ni s-au prezentat documentele

Pravda
canalul Bîstroe Bastroe

Gabriel Marinov, guvernatorul Deltei Dunării, susține că a văzut nave de dragare pe canalul Bâstroe, dar ucrainenii nu au trimis părții române niciun proiect tehnic privitor la lucrări.

"Este imposibil să stabilim care ar putea fi efectele generate exclusiv de acest subiect pe care îl discutăm, și anume adâncirea unui şenal navigabil pe Chilia-Bîstroe, pentru că ne lipsesc foarte multe date.

Practic, toate informațiile care circulă sunt extrem de contradictorii, iar noi la momentul de față nu cântărim lucrurile decât pe baza unor supoziții.

Nouă nu ni s-a prezentat niciun proiect tehnic căruia să contrapunem argumente de ordin științific. Neavând așa ceva, vă dați seama că nu putem pleca de la niciun fel de premise în evaluarea pe care urmează să o facem.

Nu considerăm că sunt modificări semnificative de natură să îngrijoreze sau dacă acestea sunt nu putem stabili cu exactitate cauzele.

După cum știm, nivelul Dunării fluctuează prin limite superioare sau inferioare în permanență. Am întrebat ce-i cu ele, ni s-a spus da, fac lucrări de întreținere... ", a declarat Gabriel Marinov într-o intervenţie la Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.