Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru varianta de ocolire a municipiului Zalău,

suceavanews.ro
centura suceava

Guvernul a aprobat, miercuri, indicatorii tehnico-economici pentru varianta de ocolire a municipiului Zalău, etapa a doua, între DN 1F, km 79, şi DJ 191C, un obiectiv de interes naţional de utilitate publică, cuprins în Master-Planul general de transport, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, potrivit Agerpres.

Citește și: EXCLUSIV Reclamă halucinantă: ‘Monstrul din Caracal ne-a omorât prețurile’

"Valoarea totală a investiţiei este de 241,983 milioane de lei, iar perioada de realizare este de 24 de luni. Finanţarea se va realiza din fonduri externe nerambursabile, dar şi prin bugetul Ministerului Transporturilor. Vor fi realizate lucrări de drum, lucrări de poduri şi pasaje, mai exact cinci viaducte şi două poduri, intersecţii la nivel cu alte căi de comunicaţii şi intersecţii giratorii, precum şi lucrări hidrotehnice", a spus Barbu.

Citește și: Anunț de ultimă oră de la BNR! S-a decis azi: Apare o nouă bancnotă în România!

El a adăugat că în şedinţa de guvern de miercuri au fost parcurse, de asemenea, ultimele etape în procesul de expropriere a imobilelor proprietate privată aflate pe coridorul autostrăzii Sebeş-Turda, lot 3, localităţile Aiud şi Mirăslău, din judeţul Alba.

Citește și: Șeful DIICOT a făcut declarații:’Nu putem neglija nicio versiune din anchetă. Ne dorim din tot sufletul să le găsim încă în viață’

"În termen de trei luni de la publicarea în Monitorul Oficial a hotărârii de guvern adoptată astăzi, Ministerul Transporturilor va putea achita integral despăgubirile pentru expropriere către proprietarii privaţi", a menţionat Nelu Barbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.