Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul a aprobat plafoanele alocate ajutoarelor în sectoarele vegetal şi zootehnic: Valoarea acestora este de 268.466.600 de euro

Nelu Barbu

Guvernul a aprobat plafoanele alocate ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectoarele vegetal şi zootehnic, valoarea acestora fiind de 268.466.600 de euro, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Bomba a fost aruncată:’România s-ar putea retrage din proiectul…’

"În şedinţa de Guvern a fost aprobată o hotărâre privind plafoanele alocate ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectoarele vegetal şi zootehnic, un act normativ provenit de la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Valoarea plafonului dedicat ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectoarele vegetal şi zootehnic pentru anul de cerere 2018 este de 268.466.600 de euro, care se asigură de la bugetul de stat, prin Ministerul Agriculturii", a spus Barbu, la Palatul Victoria.

Citește și: Rareș Bogdan, atacat dur de Liviu Pleșoianu:’Ce om zdravăn poate susține că acest personaj e altceva decât un IPOCRIT de cea mai joasă speță!?’

Potrivit acestuia, se estimează că aproximativ 189.000 de fermieri vor beneficia de cel puţin un sprijin prin ajutor naţional tranzitoriu.

Citește și: Vești bune pentru Alina Bica! Decizia pe care a luat-o instanța astăzi

"Se vor efectua plăţi pentru 11 milioane capete de animale şi 1,4 milioane tone de lapte. Banii vor ajunge la fermieri, la agricultori, până la finalul acestei luni", a menţionat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.