Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul a aprobat primirea unei donaţii de la compania Lockheed Martin Overseas, în valoare de peste 564.000 de dolari

Guvern

Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, primirea unei donaţii de la compania Lockheed Martin Overseas, în valoare de peste 564.000 de dolari. Donaţia constă în echipamente şi dispozitive de testare, seturi de cabluri EASAT pentru reparaţii, precum şi pachete de sprijin logistic pentru radarele de tip TPS-79(R).

Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, o Hotărâre de Guvern privind acceptarea de către statul român a donaţiei unor bunuri mobile, ca operaţiune compensatorie, din partea companiei Lockheed Martin Overseas, LLC şi darea în administrarea Ministerului Apărării Naţionale a acestor bunuri.

”Executivul a adoptat actul normativ prin care statul român, prin Ministerul Apărării Naţionale, acceptă donaţia unor bunuri mobile cu valoarea totală de piaţă de 564.137 USD, ca operaţiune compensatorie, din partea companiei Lockheed Martin Overseas, LLC. Donaţia constă în echipamente şi dispozitive de testare, seturi de cabluri EASAT pentru reparaţii, precum şi pachete de sprijin logistic pentru radarele de tip TPS-79(R) pe poziţia de instalare”, a transmis, miercuri seară, Guvernul, într-un comunicat de presă.

Brigada 76 Cercetare, Supraveghere şi Recunoaştere Moara Vlăsiei, subordonată Statului Major al forţelor Aeriene, va îndeplini formalităţile de acceptare a donaţiilor în numele statului român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.