Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul a trecut la nivelul următor: Miniştrii și-au prezentat pe YouTube măsurile luate - VIDEO

http://www.realitatea.net/

Guvernul a urcat comunicarea cu publicul la un nivel superior: Executivul și-a deschis un cont de YouTube, unde miniștrii și-au prezentat o parte din măsurile luate.

În respectivul filmuleţ apar ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, ministrul Finanţelor Publice, Anca Dragu, Ministrul Muncii, Dragoş Pâslaru, ministrul delegat pentru Diaspora, Maria Ligor, ministrul delegat pentru consultare publică, Violeta Alexandru, şi ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, care vorbesc despre măsurile de simplificare a birocraţiei adoptate în instituţiile pe care le conduc.

Citește și: DOLIU. A murit un celebru om de afaceri. Marii actori se întâlneau în restaurantul lui

De altfel, premierul Dacian Cioloş a precizat, vineri, că, după doar două luni de la implementarea măsurilor de debirocratizare la nivelul administraţiei publice, încep să se vadă rezultatele, iar reducerea birocraţiei este un proces de durată şi ireversibil.

"La numai două luni de la adoptarea primului pachet pentru simplificare, începem să vedem primele rezultate: mai puţine documente pe care oamenii trebuie să le aducă la instituţii, mai puţine drumuri la ghişee, mai puţine cheltuieli. Reducerea birocraţiei este un proces de durată şi, totodată, un proces ireversibil. Am încredere că, treptat, toate instituţiile vor înţelege importanţa unei relaţii mai prietenoase cu oamenii şi că relaţia dintre cetăţeni şi autorităţi va fi deveni una corectă, normală, egală", a spus premierul Dacian Cioloş, potrivit unui comunicat de presă al Executivului, anunță Realitatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.