Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul anunță măsuri într-un domeniu critic: 33% dintre copiii din România sunt în risc de sărăcie

Facebook
Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan susține că 33% dintre copiii României sunt în risc de sărăcie și excluziune socială, tocmai de aceea Guvernul va implementa un amplu program prin care cei mici să fie ajutați.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 77: cu masca de la Dragnea la Ciolacu

”Aproape 33 % dintre copiii României sunt în risc de sărăcie sau excluziune socială.
Guvernul PNL îi va ajuta să meargă la școală, să beneficieze de servicii medicale și sociale de calitate. România va crește dacă va avea grijă și de acești copii!

Împreună cu ministrul muncii, Violeta Alexandru și Mădălina Turza, preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii am avut o primă întâlnire de lucru pentru elaborarea unui proiect amplu de sprijin dedicat acestor copii.

Vom avea consultări cu instituțiile din acest domeniu, cu organizații din societatea civilă care pot contribui la trasarea celor trei linii de acțiune ale unui viitor program național: servicii sociale, medicale și educaționale pentru copiii din medii defavorizate.

Un copil sănătos, îmbrăcat și alimentat corespunzător va avea cu siguranță rezultate mai bune la școală și va avea mai multe șanse să reușească în viață. Acest lucru poate fi asigurat printr-un parteneriat al statului cu organizații ale societății civile la nivel local, cu companii private, care cunosc cel mai bine problemele la firul ierbii și pot face să funcționeze centre comunitare moderne.

În scurt timp, alături de partenerii noștri, vom definitiva și vom prezenta proiectul. Am credința că România poate progresa prin fiecare dintre noi. Niciun copil nu poate fi lăsat în urmă!”, scrie Raluca Turcan.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.