Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul argentinian a permis reluarea pregătirii sportivilor olimpici

www.agerpres.ro
cercurile olimpice, jocurile olimpice

Guvernul argentinian a anunţat sâmbătă că va autoriza sportivii olimpici să reia pregătirea în vederea participării la Jocurilor Olimpice de la Tokyo, amânate pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus, dar cu respectarea condiţiilor sanitare, relatează AFP.

Măsura permite celor 143 de sportivi argentinieni deja calificaţi la JO 2020 să reia antrenamentele, dar dă undă verde şi sportivilor care atacă calificările pentru evenimentul olimpic reprogramat în 2021 între 23 iulie şi 8 august, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Firea: ‘Mă bucur sincer, fără urmă de ironie, că premierul s-a simțit bine azi în Centrul vechi din București’

Preşedintele argentinian Alberto Fernandez a declarat că lucrează în special cu ministrul turismului şi sporturilor, Matias Lammens, pentru a ajusta protocoalele sanitare impuse în ţară pentru a împiedica răspândirea Covid-19, care a infectat peste 22.000 persoane şi a provocat 648 decese până sâmbătă.

''Sportul olimpic este foarte important pentru ţară şi vrem ca sportivii să se poată antrena. Din acest motiv am definit protocoalele cu Matias Lammens cu scopul ca reprezentanţii noştri la Tokyo să se poate pregăti'', a declarat preşedintele Fernandez la canalul TyC Sports.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.