Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul atrage CRITICI DURE: 'După asemenea rezultate NU mai trebuie să fie la conducere...'

Dancila guvern Victoria

Guvernul atrage critici dure dinspre Bruxelles! Europarlamentarul PMP Siegfried Mureşan susţine că PSD şi ALDE ar trebui să renunţe la guvernare pe motivul unei scăderi dramatice a investiţiilor publice. "Fără investiții publice, românii vor trebui să aleagă și în viitor dacă să rămână în țară pe salarii mici sau să plece la muncă în străinătate", susţine politicianul.

Citeşte şi: Raport DEVASTATOR al Curţii de Conturi: Brandul turistic naţional, promovat prin plăţi NELEGALE

"Guvernul PSD - ALDE a adus investițiile la un record negativ. Fără investiții publice în crearea de autostrăzi, în dezvoltarea infrastructurii, nu vom atrage investitori privați care să creeze locuri de muncă mai bine plătite, ci doar investitori care caută forță de muncă ieftină. Fără investiții publice, românii vor trebui să aleagă și în viitor dacă să rămână în țară pe salarii mici sau să plece la muncă în străinătate.  Un guvern cu asemenea rezultate nu mai trebuie să fie la conducerea țării.", scrie Siegfried Mureşan pe Facebook.

Reacţia europarlamentarului vine în urma unei statistici publicate recent de Camera de comerţ americană în România (AmCham). Potrivit AmCham, investiţiile făcute de statul român au atins cel mai scăzut nivel din ultimii 12 ani ca pondere din PIB. Investiţiile publice ar fi scăzut în 2017 cu 9,6% faţă de 2016, procentul de realizare a acestora fiind de doar 67,7% din programul stabilit la începutul anului 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.