Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul de la Atena îl critică pe Stefanos Tsitsipas pentru afirmaţiile sale legate de vaccinare

Tsitsipas

Tenismenul Stefanos Tsitsipas, locul 3 ATP, a fost criticat de guvernul din Grecia după ce zilele trecute s-a arătat neîncrezător în ceea ce priveşte vaccinul împotriva coronavirusului, relatează AFP.

“El nu are nici cunoştinţele, nici studiilel, nici munca de cercetare care să îi permită să-şi formeze acea opinie”, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, Giannis Economou.

El a precvizat că Tsitsipas este un mare sportiv, însă aici este vorba de “abilitatea sa de a evalua nevoia de vaccinare sau dacă vaccinul a fost testat o perioadă suficientă”. “Aş spune că persoanele care, prin excelentele performanţe în alte domenii, sunt o referinţă pentru publicul larg trebuie să fie de două ori mai precaute atunci când exprimă astfel de păreri”, a adăugat Economou.

Stefanos Tsitsipas, care în prezent participă la turneul de la Cincinnati, a declarat zilele trecute că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului şi că o va face doar dacă va fi obligat. “Nimeni nu mi-a spus nimic. Nimeni nu a decis că este obligatoriu. La un moment dat va trebui să o fac, sunt sigur de asta, dar deocamdată vaccinarea nu a fost obligatorie pentru a concura, astfel că nu m-am vaccinat. Sunt tânăr, fac parte din categoria sub 25 de ani, pentru mine vaccinul nu a fost testat suficient, este nou. Şi există efecte secundare. Ştiu personal oameni care le-au trăit. Nu sunt împotrivă, doar că nu văd motivul pentru care cineva din categoria mea de vârstă să se vaccineze. Vreau să văd o versiune mai bună a vaccinului, cu mai multe avantaje decât inconveniente”, a afirmat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.