Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul demis va prezenta proiectul de buget

buget

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat că varianta de buget a social-democraţilor pentru anul 2020 este în fază de proiect şi că în zilele următoare poate fi prezentată, subliniind că "va avea toate veniturile incluse în tot ceea ce înseamnă angajament din partea noastră - şi salarii, şi pensii, şi partea de investiţii", potrivit Agerpres.

Vezi si: SURSE Paul Stănescu a luat foc la Vila Lac: 'Darius Vâlcov a vrut să-l pună pe Mihai Fifor primul pe listă la parlamentare' .

Teodorovici a fost prezent la evenimentul de lansare a candidaturii la alegerile prezidenţiale a liderului PSD, Viorica Dăncilă.

"Este în fază de proiect, cred că zilele următoare îl putem şi prezenta, să spunem aşa, ca variantă a noastră de buget. Mai departe, cei care o să vină o să vă prezinte. (...) Eu am un proiect, o propunere, o filozofie a noastră. Nu pot să garantez că cei care vor veni vor merge pe aceeaşi propunere, nu am cum să fac asta, dar eu vă spun că noi, aşa, cum vedeam pe anul viitor bugetul avea toate veniturile incluse în tot ceea ce înseamnă angajament din partea noastră - şi salarii, şi pensii, şi partea de investiţii", a afirmat Eugen Teodorovici despre proiectul de buget de anul viitor.

Ministrul a subliniat că există bani de funcţionare a statului până la finele anului.

"Încă o dată, aveţi până la final de an cel puţin două luni şi jumătate de funcţionare, în care orice guvern, dacă este cât de cât, aşa, de minime cunoştiinţe economice, poate să facă foarte multe. Acum, dacă spun că sunt mai buni, foarte bine, să vină să demonstreze acest lucru şi asta este. Numai că, din păcate, românii vor putea să compare şi vor simţi pe pielea lor această schimbare. Acum, pentru asta nu suntem noi vinovaţi sau, poate, şi noi suntem vinovaţi şi pentru acest lucru, dar... Vor putea să compare ceea ce unii au făcut şi alţii au promis - marea cu sarea ", a mai afirmat Teodorovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.