Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul 'din umbră' al AUR: biografia neromanțată a 'dalmațienilor' lui George Simion/ INFOGRAFIC / Update

guvern din umbra al AUR

AUR și George Simion se pregătesc de alegerile parlamentare și iau în calcul inclusiv varianta în care vor ajunge să guverneze fără alte alianțe. STIRIPESURSE.RO vă prezintă Guvernul ”din umbră” al AUR, o echipă pestriță, plină de oameni cu declarații scandaloase și trecut pătat.

”Guvernul” din umbră al AUR ar urma să aibă 23 de ministere, cu 4 în plus față de actualul Guvern de coaliție format din PSD și PNL.

UPDATE 2 - Reacțiile miniștrilor din Guvernul 'din umbră' al AUR: planurile de guvernare ale oamenilor lui George Simion

content-image

UPDATE 1 - Reacția AUR după apariției structurii Guvernului AUR

În continuare vă prezentăm biografia miniștrilor din Guvernul ”din umbră” al AUR.

George Simion - Prim-ministru

  • Are interzis să intre în Republica Moldova și în Ucraina. Fostul ministru al Apărării din Republica Moldova, Anatol Șalaru, l-a acuzat pe Simion că s-a întâlnit cu agenți FSB. George Simion este sensibil la acest subiect; confruntat cu acuzația că e rusofil de o persoană care participa la un festival, Simion i-a răspuns: ""A venit un prost la mine să mă întrebe de ce țin cu rușii"".
  • A făcut o nuntă de 400.000 de euro. Întrebat de bani, Simion a jignit jurnalistul. "Faceți pe prostul", a declarat acesta. El și soția sa au bunurile în separație, potrivit Declarației de avere.
  • A trăit 9 ani cu 2.000 lei/lună, bani plătiți de Marius Dorin Lulea (2012-2020). Nu se știe din ce bani a trăit între 2008, anul în care a absolvit facultatea, până în 2012. Firma la care a lucrat, condusă de Marius Lulea, a primit 30 de contracte de la stat. Lulea prefera încredințarea directă decât licitațiile publice.
  • Simion are un istoric tot mai aglomerat de derapaje: la adresa Dianei Șoșoacă, cea căreia Simion i-a spus: "Te agresez sexual, scroafo!" (spre aducere aminte, AUR s-a confruntat cu un scandal monstru în 2023, după o Școală de Vară urmată de acuzații de viol lansate de o minoră). La adresa lui Alfred Simionis, la acea vreme președinte interimar al Camerei Deputaților: ”Am să o violez pe mă-ta!”, ar fi spus acesta, potrivit lui Simonis. După o altercație cu jandarmii la protestul STB, Simion a replicat: ”Eu fac legile”.
  • A spus că România a câștigat prin sânge (morți) imunitatea colectivă în timpul pandemiei, ca și libertatea în 1989."

Marius Dorin Lulea - Viceprim-ministru

  • Co-fondator AUR, nominalizat de partid drept candidatul AUR pentru funcția de prim-ministru (în 2023).
  • Prieten și fost angajator timp de 10 ani al lui George Simion, cel mai probabil fictiv, la Ideal Proiect Architecture&Engineering SRL, unde este asociat cu Axinia Daniela-Luciana, soția unui vicepreședinte AUR, Axinia Daniel. Presa a arătat că firma a avut 30 de contracte cu statul între 2017 - 2023. Lulea spunea că prefera încredințarea directă a contractelor, întrucât licitațiile, în opinia sa, erau aranjate.
  • A scris o carte în care îl apără pe Ion Antonescu. Într-un articol publicat în Adevărul, Lulea îl compară pe Antonescu cu victimele comunismului și spune despre el că a fost ""un militar desăvârșit"".
  • Pare să nu fie împotriva legionarilor din vremea lui Corneliu Zelea Codreanu. Din cele scrise de el: ""trebuie făcută o distincţie clară între Mişcarea Legionară dinainte de moartea Căpitanului şi cea de după, când la conducerea acesteia a apărut agentul nazist Horia Sima şi care a deturnat mişcarea cu ajutorul Germaniei"
  • A fost implicat, în calitate de constructor, în renovarea sediului reprezentanței Comerciale a Federației Ruse în București, administrat direct de la Moscova. Potrivit Podul.ro, imobilul a fost, de la sfârșitul anilor '40, sediul principal NKVD din România. Cu privire la acest aspect, Lulea a declarat: ""N-am avut nicio problemă să iau bani de la Guvernul rus pentru că i-am băgat în unionism.""

Claudiu Târziu - Viceprim-ministru și ministru pentru Păstrarea Tradițiilor și Moștenirii Naționale

  • Fost co-președinte AUR; actual senator și președinte al Consiliului Național de Conducere AUR; a fost candidat al partidului la Primăria Capitalei în 2020.
  • Coordoneză publicația rostonline.ro, de influență legionară, potrivit publicației Libertatea.
  • A fost unul dintre membrii Consiliului Național de Coordonare al Coaliției pentru Familie, ca și unul dintre susținătorii mișcării antiavort.
  • Se referă la persoanele homosexuale ca la ”pederaști” (cf. dexonline, pederastie = atracție sexuală a unui bărbat adult pentru un adolescent). Într-un articol, acesta a scris: ""Noi sîntem etichetaţi ca înapoiaţi, obtuzi, extremişti, nu ei, care se împerechează mai rău ca dobitoacele."" În același articol, Târziu echivalează homosexualitatea cu zoofilia.
  • Recent, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, a avut un discurs revizionist prin care a enunțat necesitatea ca România să preia o parte din teritoriul Ucrainei. „Nu vom fi suverani cu adevărat decât după ce vom reîntregi statul român în granițele lui firești. Basarabia trebuie să vină acasă. Bucovina de nord nu poate fi uitată, sudul Basarabiei, ținutul Herța, Transcarpatia, tot ce a fost și este al națiunii române trebuie să se întoarcă în granițele statului. Acesta e idealul pe care nu avem voie să îl uităm. Moldova e ciuntită. Moldova lui Ștefan trebuie să fie acasă, în România”, a declarat Simion, în contextul în care la granițele României se poartă un război revizionist lansat de Rusia împotriva Ucrainei și în condițiile în care liderul Ungariei folosește constant simboluri revizioniste.
  • Într-o dispută publică cu fostul șef SRI, Eduard Hellvig, care l-a criticat pentru discursul de Ziua Unirii, replica lui Târziu a fost: „A sărit ca proasta din baie și un fost șef al SRI care mai bine ar sta să-și mănânce liniștit pensia specială decât să se amestece iarăși în politică”."

Daniel Florea - Ministrul Afacerilor Interne

  • Deputat de București; a fost primar al Sectorului 5 al Capitalei. A preluat recent conducerea organizației județene AUR Călărași.
  • A fost implicat în 2018 în ”Dosarul Valiza”, ajutând Steaua să nu fie depunctată, iar pe Gigi Becali, să nu fie suspendat doi ani din fotbalul românesc.
  • Asociația înființată de el, Împreună Dezvoltăm Sectorul 5, a fost acuzată că ar fi primit ilegal 30 de milioane de lei de la Primăria Sectorului 5, pentru a achiziționa în mod direct o serie de bunuri și servicii la prețuri supraevaluate.
  • Tot ca primar a cheltuit mai bine 30 milioane de euro pe un patinoar de dimensiunea a 18 terenuri de fotbal + patine, urși polari și pinguini stabilizatori. Patinoarul n-a putut fi montat pentru că era prea mare.
  • Pe final de mandat, primarul Daniel Florea a încheiat un contract de 10 milioane de euro pentru achiziția de tablete destinate elevilor din Sectorul 5. Nu există detalii despre procesul de achiziție pe platforma SICAP de licitații publice sau pe site-ul primăriei. În spatele contractului s-ar fi ascuns, potrivit Buletin de București, o firmă fără angajați înființată cu 9 luni înainte de semnarea contractului.
  • Aniversarea de 50 de ani a Sectorului 5 a costat 700.000 euro din bani publici - Evenimentul a fost organizat de o firmă specializată în servicii de curățenie. ”Achiziția a fost una cu dedicație!”, explică, cu acte, unul dintre oamenii Centrului Cultural al Sectorului 5, centru care a organizat evenimentul.

Gheorghe Piperea - Ministerul pentru Recuperarea Activelor Strategice

  • Profesor universitar doctor la Facultatea de Drept din cadrul Universității București, ajuns țintă a ironiilor după unele cometarii referitoare la raportarea diferențelor de temperatură.
  • Antivaccinist, a pierdut la CEDO plângerea acestuia împotriva măsurilor instituite de Guvern în pandemie.
  • Unii studenți i-au boicotat cursurile din perioada pandemiei din cauza unor opinii exprimate online."

Timotei Onoriu - Ministrul Finanțelor

  • A fost acuzat că ar fi parte din clanul Onoriu (ai cărei membri au fost implicați în controverse imobiliare sau în activități violente), Timotei (27 de ani) este nepotul liderului Partidului Uniunea Națională Creștină a Romilor Din România, Emanuel Onoriu.
  • Este directorul financiar al celei mai mari companii fondate de membrii AUR (condusă de Marius Lulea) care, abia înființată, a ajuns la contracte de peste 700.000 lei cu statul român - niciunul atribuit prin licitație, ci prin achiziție directă, cele mai mari contracte fiind câștigate la Primăria Turnu Măgurele, condusă de Dănuț Cuclea, un apropiat al lui Liviu Dragnea. Timotei Onoriu a fost cooptat în afacerea AUR încă de la înființarea din iunie 2023, împreună cu ceilalți 46 de membri AUR.
  • Potrivit datelor de la ANCPI, numele lui Timotei apare ca proprietar în peste 100 de proprietăți imobiliare din București."

Ramona Ioana Bruynselles - Ministrul Justiției

  • Înscrisă în AUR în 2023. Fostă candidată la președinția României din partea partidului înființat de Dan Voiculescu (PPUSL).
  • Consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă.
  • A condus Direcția Coordonare Politici și Priorități, în guvernarea lui Mihai Tudose
  • Consilier în guvernele Viorica Dăncilă și Mihai Tudose.
  • În 2015-206, a fost specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea.

Ciprian Titi Stoica - Ministerul Apărării Naționale (Prima variantă)

  • Deputat AUR de Timiș.
  • A sunat noaptea parlamentari PSD, PNL, USR și UDMR ca să-i înjure și să-i amenințe, după care a spus că e un păcat, iar un bun creștin trebuie să se spovedească și să se căiască. „Îți rup chiloții de *** ce ești! (…) Am să te trimit la oi, mă ***, acolo unde îți este locul!”, i-a spus Ciprian Titi Stoica unui coleg parlamentar pe care l-a sunat în miez de noapte. Tot Stoica: ""jegule, m..istule, piș…le, îți rup chiloții de pârțar, am să ți-o îndes, mânca-mi-ați p..a de gropari""
  • După ce George Simion a spus că-l va exclude din partid pentru această faptă, Stoica și-a deschis cabinet parlamentar sub sigla AUR.

Mircia Chelaru - Ministerul Apărării Naționale (A doua variantă)

  • Deputat AUR de Argeș, fost șef al Statului Major General al Armatei.
  • Condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, într-un dosar disjuns din cel al fostului ministru al apărării, Corneliu Dobrițoiu, denumit de presă dosarul ""Case pentru generali"". Generalul Chelaru a fost obligat de judecători să plătească aproape 93.000 lei daune materiale față de MApN și peste 850.000 lei (foloasele materiale realizate în urma obținerii locuinței).
  • A participat la slujba de comemorare a mareșalului Ion Antonescu, în 2000, a spus despre acesta că a fost "un militar de geniu și o sursă de înțelepciune și strategie militară" și a cerut, în 1999, Consiliului Local Iași să permită ridicarea în fața garnizoanei din Copou a busturilor celor 3 mareșali ai României, între care se află și Ion Antonescu."

Dan Tănasă - Ministerul Afacerilor Externe

  • Deputat de Mureș.
  • L-a înjurat pe Ionuț Moșteanu (USR) pe holurile Parlamentului.
  • A fost la un pas să devină membru PSD la parlamentarele din 2016. Codrin Ștefănescu spunea despre Tanasă că a vrut să candideze pe listele PSD la Parlament.
  • Potrivit lui Valeriu Nicolae, a primit "Premiul Libertatea Presei pentru Curaj" acordat de fundația Dan Voiculescu în 2015 - în valoare de 50.000 de lei.
  • Candidat ANR (Alianța Noastră România - Marian Munteanu) la parlamentarele din 2016 - CD, București.
  • S-a remarcat prin scandaluri și aproape-bătăi: „Că ce mă, păduche? Cum adică vii tu spre mine să mă ameninți? Bă, dispari de aici! Nu auzi ce spun. Îți ordon să dispari din fața mea. Nu mai strica aerul. Îți ordon sa faci pași înainte!”, se răstea Tănasă la un parlamentar USR.

Sorin Ilieșiu - Ministrul Educației

  • Profesor, prim-vicepreședinte al Senatului AUR.
  • Ales în 2012 pe listele USL din partea PNL, Ilieșiu s-a transferat în timpul mandatului.
  • Președintele Ion Iliescu i-a conferit la 10 decembrie 2004 Medalia „Meritul pentru Învățământ”, „pentru abnegația și devotamentul puse în slujba învățământului românesc, pentru contribuția deosebită la dezvoltarea și promovarea cercetării științifice” din România."

Mugur Mihăiescu - Ministerul Culturii  (Prima variantă)

  • Fost "Garcea", fostă "Leana Pârțag" la grupul de umor Vacanța Mare.
  • A semnat un angajament cu Securitatea pe 2 iunie 1986, nume conspirativ ”Mihai”.
  • S-a înscris în AUR în 2022, dar anterior a fost în Partidul Verde (președinte executiv) și în UNPR-ul lui Gabi Oprea. În 2014, spunea: "Sunt măgulit şi mulţumit că domnii Gabriel Oprea şi Neculai Onţanu îmi apreciază munca! Sunt şi vicepreşedinte la nivel central, purtător de cuvânt, membru marcant şi cotizant!".
  • A fost consilierul Gabrielei Firea pe Centrul Vechi, acolo unde politicianul are acum mai multe afaceri.
  • A cumpărat dreptul de administrare a magazinului Muzica prin intermediul unei afaceri făcute cu UCMR, condusă la acea vreme de Adrian Iorgulescu (PNL).
  • A candidat independent la Primăria Sectorului 5 în 2012, spunând: "Doresc sp candidez independent pentru că nu mi-a plăcut niciodată să fac politică și de aceea am ales să lucrez independent.""

Mircea Dănească - Ministerul Culturii (A doua variantă)

  • Pictor, sculptor, senator AUR.
  • A fost surprins dormind în Parlament în prima ședință din mandat. A dezmințit însă informația, spunând că nu dormea, ci „Eram în poziţia 'vishuddha chakra', activează conexiuni mintale speciale”.
  • A fost surprins de camere video de supraveghere în timp ce se urca într-un cireș din curtea Parlamentului. "Normal, am datele necesare să urc într-un cireș", a explicat acesta.
  • A transmis urări și amantelor de Ziua Internațională a Femeii.
  • O altă declarație controversată a fost făcută la dezbaterea din Parlament pe tema legii privind introducerea educației sexuale în școli: „Omul modern – spun neuroştiinţele, nu eu – are creierul supersexualizat datorită dezvoltării premature a sinapselor sexuale. Şi asta e ştiinţă, nu ideologie. Atunci când sinapsele sexuale se dezvoltă, creierul omului nu mai este apt pentru studiu”, potrivit Adevărul.

Acatrinei Dorel-Gheorghe - Ministerul Transporturilor și Infrastructurii

  • Actual deputat de Suceava, președinte AUR Suceava, fost șofer, ulterior deținător de firmă de transport de mărfuri.
  • Ultima școală absolvită: Liceul cu program sportiv CCS Suceava.
  • Și-a trecut în CV aptitudinea de a folosi Android (adică telefonul mobil).
  • În 2023 a fost acuzat de o fostă colegă de partid, senatoarea Rodica Boancă, de faptul că ar vinde cu 15.000 de euro locuri pe listele electorale.
  • Presa a scris că cifra de afaceri a firmei sale a crescut masic când a ajuns parlamentar.

Mohammad Murad - Ministerul Turismului

  • Proprietar al Complexului Panoramic Belvedere din stațiunea Olimp.
  • A candidat la Primăria Mangalia independent în 2020
  • În 2022 a ajuns în ALDE, pe care ajunsese să-l conducă împreună cu Varujan Vosganian (fost liberal)
  • A fost suspectat de complicitate cu Dan Diaconescu în dosarul "Sex cu minore", potrivit Gândul. Acesta i-ar fi pus la dispoziție gratis lui Diaconescu camerele în care s-au desfășurat partidele, știind ce se întâmplă în spatele ușilor închise.

Cristian Terheș - Ministerul Afacerilor Europene

  • Pe locul eligibil pe lista de candidați la europarlamentare.
  • Ales eurodeputat în 2019 pe lista PSD (în perioada lui Liviu Dragnea), în urma presiunilor făcute de Dan Voiculescu.
  • Promovat de trustul INTACT a lui Dan Voiculescu.
  • Fost susținător al Monicăi Macovei
  • Cunoscut pentru pozițiile anti-avord, anti-certificat verde COVID.
  • A făcut lobby în Congresul SUa în favoarea președintelui Traian Băsescu.
  • A fost în centrul unui scandal în Parlamentul European, descriind femeile transsexuale ca fiind "perverse de sex masculin". Trei deputate din Parlamentul European au cerut o anchetă imediată pentru a se stabili dacă trei eurodeputați, între care și Terheș, se fac vinovați de discurs al urii.

Florică Calotă Ică - Ministerul Dezvoltării, Lucărilor Publice și Administrației

  • A spus că dorește să candideze pe listele AUR în 2024.
  • Parlamentar din 2012, ales pe listele PNL.
  • A plecat în Partidul Conservator, transformat în ALDE, pe listele căruia a fost ales în al doilea mandat, în 2016.
  • A revenit pe listele liberalilor, de care a fost nemulțumit fiindcă nu a mai prins loc în conducerea județeană de la Teleorman.
  • A trecut o lună și pe la Pro România lui Victor Ponta.

Daniel Sorin Gheba - Ministerul Sănătății

  • Deputat AUR de Dolj din mai 2023, ales pe listele USR.
  • După demisia sa din USR, președintele USR Dolj a spus: ”Nu e o pierdere uriașă”.

Călin Matieș - Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

  • Ales senator de Alba pe listele PSD în 2020.
  • S-a dus la AUR pentru că s-a considerat trădat - PSD îi promisese că va fi candidat la Primăria Alba Iulia.
  • A intrat cu sapa în Parlament, pentru a-l ironiza pe Klaus Iohannis.
  • Despre lega care prevede educația sexuală în școli acesta a spus că i-ar "ghida: pe copii spre homosexualitate și i-ar învăța "practica masturbării".

Dumitru Flucuș - Ministerul Energiei

  • Ales deputat de Brașov pe listele PNL, a trecut la AUR în primăvara lui 2022. Și-a dat demisia din PNL în martie 2022 și a trecut la AUR în aceeași lună.

Sorin Lavric - Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării

  • A spus că feministele vor să imponă dreptul la avort pentru ca „toate femeile să facă pe bandă rulantă avorturi” în România.
  • Într-o carte, acesta spunea că femeia „poate fi cel mult dorită, dar în nici un caz admirată” și că „nici un bărbat nu caută în femeie deșteptăciunea, profunzimea sau luciditatea” pentru că „nu o va găsi în capul femeii”.
  • A spus că romii sunt o "plagă socială".
  • Institutul pentru Studierea Holocaustului l-a acuzat că a omagiat de la tribuna Senatului pe un membru activ al Mișcării Legionare, Valeriu Gafencu."

Silviu Gurlui - Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor

  • Profesor, activist de mediu.
  • A candidat în 2016 la Camera Deputaților din partea USR. În 2020 s-a înscris în PER și a candidat la Consiliul Local.
  • A fost cercetat și găsit nevinovat pentru ucidere din culpă (Silviu Gurlui a lovit victima după ce a fost proiectată în fața mașinii sale de impactul cu celălalt autoturism.)"

Dumitru Focșa - Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse

  • Deputatul agresor care și-a agresat soția (a și divorțat de ea între timp). Claudia Focșa a sunat la 112 după ce politicianul, beat, a agresat-o de față cu copilul minor. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru violență în familie.
  • Antonio Andrusceac a explicat că nu trebuie judecat cazul, că "femeia n-a fost lovită" și că "din cauză că a fugit covorul, a fost lovită cu ușa peste nas".
  • Dat afară din AUR după episodul de violență, a fost primit înapoi în grupul parlamentar al formațiunii politice.
  • La începutul lui 2023, după excludere, acesta anunțase că s-a înscris într-un partid nou, Uniunea Națiunii Române."

Antonio Andrușceac - Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

  • Consilier local USR sector 4.
  • Membru fondator USB și USR. Dat afară din USR pentru misoginism.
  • În cazul acuzațiilor de viol lansate după Școala de vară AUR, aacesta a spus că ar putea fi vorba de o înscenare.
  • Membrul AUR pus să conducă "ancheta" internă în urma agresiunii lui Dumitru Focșa la adresa soției sale. Evenimentele, în ochii lui Andrusceac: "Femeia n-a fost lovită. A fost, într-adevar, o altercație, în care unul împingea de ușă, celălalt ținea ușa și, din cauză că a fugit covorul, a fost lovită cu ușa peste nas".
  • S-a remarcat printr-o declarație la adresa femeilor: „Nu vă mai mințiți. TOATE femeile sunt făcute să fie mame și soții. Frustrările nu se ascund în spatele ‘carierei’. Ce-i de fapt ‘cariera’:)? O aparenţă de importanţa dată de un ecuson agățat de gât, un salariu destul de prost pentru multă umilință și renunțări? Prima casă sau mașina luate într-un milion de raţe, doar ca să vadă Satu’ ca fata s-a ajuns... nu păcălesc însă pe nimeni, tot neîmplinite rămân, fără familii, fără copii... auzind mereu – ‘da’ tu mamă, nu te mai măriți?’ Pentru ca în înţelepciunea lor, mamele, bunicile, știu care este adevărata împlinire a femeii...”"

Ilan Laufer - Ministerul Economiei și Antreprenoriatului

  • Fost ministru pentru Mediul de afaceri în Guvernul Tudose.
  • Fost consilier al premierului Viorica Dăncilă.

Monica Iagăr - Agenția Națională pentru Sport

  • Fostă atletă, campioană europeană.
  • În 2021, aceasta se înscrisese în Alianța Pentru Patrie, partidul politic girat pentru o perioadă de fostul președinte PSD, Liviu Dragnea. Aceasta apare și acum pe site-ul APP ca Președinte Executiv al partidului (https://app-romania.ro/conducerea).
  • Pensionată la 44 de ani, pe 5 septembrie 2017, din funcția de președinte interimar CS Dinamo. Pe 15 septembrie urma să intre în vigoare OUG adoptată de Guvernul Tudose, care stabilea că pensiile militarilor nu vor mai putea depăși media salariilor nete.
  • Potrivit informațiilor din presă, Monica Iagăr s-ar fi pensionat de urgență pentru a beneficia de pensie specială de 12.000 lei, mai mare decât salariul său (8.000 lei) => pensia, cu 50% mai mare decât salariul. În declarații din 2017, ea admitea că voia să se angajeze din nou după ieșirea la pensie, în mediul privat.
  • Contactată în 2017 de ProSport pentru a confirma ieşirea la pensie pe data de 5 septembrie, Iagăr a refuzat să comenteze: "Nu ştiu! Sună la club, fă o cerere oficială şi să răspundă ei. Nu vreau să-ţi spun! E duminică, mă deranjezi! Vreau să stau cu familia".
  • În 2016, Gabriela Szabo spunea despre Monica Iagăr, în contextul numirii sale la conducerea interimară a Clubului Sportiv Dinamo: „Ruşinea Sportului Românesc! Fostă sportivă cu probleme de dopaj şi comportament numită de Ministerul de Interne să conducă clubul Dinamo! Doamne ce am fost odată în sport şi ce am ajuns! Sistemul nostru este bolnav! Nu cred că se va vindeca”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.