Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul intră în campanie electorală: PNL a validat lista candidaților la parlamentare și doar doi miniștri nu vor candida

Facebook
guvern

Doar doi miniștri nu vor candida la alegerile parlamentare din decembrie, spune Ludovic Orban după validarea listelor de candidaţi PNL.

Pe listele PNL se regăsește majoritatea miniștrilor, cu excepția lui Marcel Boloș - „liberal dar și preot misionar, preferă să slujească” și a ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu - „care este diplomat, nici nu am discutat”.

Ministrul Apărării Nicolae Ciucă, devenit membru PNL, va candida pe primul loc la Senat în Dolj.

Conform lui Orban, la Dolj, candidează la Camera Deputaţilor ministrul Tineretului şi Sportului Ionuţ Stroe, ministrul Dezvoltării Ionel Ştefan este pe locul 1 la Camera Deputaţilor, la Vrancea, unde candidează şi şeful Cancelariei, Ionel Dancă.

El a mai amintit că ministrul Muncii Violeta Alexandru candidează în Bucureşti, la Cameră, iar cel de Finanţe, Florin Câţu este pe primul loc la Senat, tot în Bucureşti. De asemenea, ministrul Educaţiei Monica Anisiei şi secretarul general al Guvernului Antonel Tănase sunt candidaţi tot la Bucureşti.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.