Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Marii Britanii este preocupat în legătură cu informaţiile privind posibila otrăvire a liderului opoziţiei din Rusia, Aleksei Navalnîi

Stiriletvr.ro
Aleksei Navalnîi

Guvernul Boris Johnson a exprimat preocupare, joi, în legătură cu informaţiile privind posibila otrăvire a liderului opoziţiei din Rusia, Aleksei Navalnîi, informează agenţia de presă Reuters, anunță MEDIAFAX.

"Sunt profund preocupat de relatările că liderul opoziţiei ruse, Aleksei Navalnîi, a fost otrăvit în timp ce lua avionul spre Moscova şi că acum este în comă la terapie intensivă. Gândurile mele sunt la el şi la familia lui", a declarat Dominic Raab, ministrul britanic de Externe.

Citește și: Lider PNL: ‘Marcel Ciolacu e Viorica Dăncilă în pantaloni. PSD a pierdut legitimitatea de a râvni la putere’

Aleksei Navalnîi, un critic al preşedintelui Vladimir Putin, este în comă într-un spital din Siberia. Liderul opoziţiei ruse s-a simţit extrem de rău după ce a băut un ceai într-un aeroport, iar purtătoarea sa de cuvânt crede că a fost otrăvit.

Preşedinţia Rusiei a comunicat că medicii depun toate eforturile pentru salvarea lui Aleksei Navalîi. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat că ipoteza otrăvirii va trebui confirmată de analizele medicale, precizând că va fi aprobat transferul lui Navalnîi într-un spital din străinătate dacă familia lui va cere acest lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.