Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul reacționează la acuzațiile jurnalistei Emilia Șercan: 'Premierul solicită ca orice formă de intimidare a jurnaliștilor să fie investigată'

epochtimes-romania
Emilia Sercan

Guvernul reacționează după ce jurnalista Emilia Șercan, care a lansat public acuzațiile de plagiat la adresa premierului Ciucă, a acuzat o tentativă de intimidare și discreditare a sa. Prin vocea purtătorului de cuvânt, premierul cere o anchetă în acest caz.

„Guvernul României susține total libertatea presei. România este o țară democratică, în care dreptul la informare și libertatea de expresie sunt sacre. Premierul Nicolae Ciucă solicită autorităților competente ca orice formă de intimidare a jurnaliștilor sa fie investigată, iar vinovații trași la răspundere”, a declarat Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului Ciucă.

Jurnalista Emilia Șercan a susținut luni că statul român a pornit o „operațiune de kompromat” împotriva ei, după ce a publicat ancheta jurnalistică prin care îl acuză de plagiat pe Nicolae Ciucă, premierul României. Detalii AICI!

Marți dimineața, Emilia Șercan a revenit, acuzându-l pe premierul Ciucă și pe ministrul de Interne că nu au avut nicio reacțiile la acuzațiile ei. Jurnalista le-a adresat celor doi oficiali mai multe întrebări publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.