Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul român va suporta cheltuielile de repatriere a româncei decedate la Londra

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu guvern gesturi inquam

Premierul Sorin Grindeanu, a declarat vineri, la Timişoara, că Guvernul va suporta cheltuielile pentru repatrierea trupului tinerei românce care şi-a pierdut viaţa după atentatul de la Londra. 

''Guvernul va suporta cheltuielile de repatriere. Încă o dată transmit condoleanţe familiei româncei decedate la Londra'', a spus Sorin Grindeanu, potrivit agerpres.ro

Premierul Sorin Grindeanu a declarat vineri, la Craiova, că a fost informat despre decesul româncei rănite în atacul de la Londra şi a transmis condoleanţe familiei acesteia.

DNA, încă o palmă trasă lui Sebastian Ghiță. Decizia de ultimă oră a judecătorilor din Prahova


"Am fost informat cu câteva zeci de minute în urmă (...) de deces. Îmi pare rău. Transmit familiei condoleanţe. (...) Putem face o similitudine între ceea ce înseamnă o zonă instabilă, cum este Siria - şi unde noi încurajăm dialogul politic, dialogul care să ducă la reinstaurarea păcii - zone de acest tip duc la acţiuni care se desfăşoară în anumite părţi din Europa, cum a fost atacul de la Londra şi care, din păcate, a dus şi la pierderi de vieţi omeneşti", a afirmat Grindeanu, după o vizită la Fabrica Ford din Craiova.

Mitică Dragomir DEZVĂLUIE: El este românul mai bogat decât Țiriac! Are 2-3 miliarde


Totodată, şeful Executivului a precizat că a transmis condoleanţe şi Prinţului Charles pentru victimele atacului de la Londra. 

"Am transmis condoleanţe şi sprijinul şi suportul poporului român Alteţei Sale Regale Prinţul Charles, în urmă cu o săptămână, când a fost în România", a mai spus Grindeanu. 

Pe 22 martie, un bărbat a intrat cu autoturismul în pietonii de pe podul Westminster din Londra, iar după aceea a reuşit să înjunghie un poliţist şi a încercat să intre în clădirea Parlamentului, înainte de a fi împuşcat mortal de forţele de securitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.