Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul României, mesaj de Ziua Forțelor Terestre: Armata României a fost și va rămâne un pilon al societății

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, marți, un mesaj cu prilejul Zilei Forțelor Terestre. Premierul i-a felicitat pe militarii români care și-au dus la bun sfârșit misiunile încredințate.

Citește și: Elena Udrea a EXPLODAT după achitarea lui Tăriceanu: A avut șansa să fie judecat de magistrați care nu sunt controlați de SRI

„De Ziua Forțelor Terestre aduc un omagiu memoriei eroilor căzuţi la datorie şi tuturor veteranilor de război care au slujit cu credinţă şi onoare naţiunea şi statul român. Armata României, reprezentată majoritar de Forțele Terestre, a fost şi va rămâne un pilon al societăţii, cu merite incontestabile de-a lungul timpului, instituţie care se bucură constant de încrederea populaţiei.

Cu ocazia Zilei Forțelor Terestre ale Armatei României transmit gândurile mele bune, recunoștința și admirația tuturor militarilor care, prin devotament și sacrificiu, își dedică viața apărării cetățenilor. De asemenea, adresez mulțumiri militarilor noștri care se află în teatrele de operaţii, unde, alături de partenerii din NATO şi Uniunea Europeană, contribuie la efortul de menținere a păcii. Dăruirea și profesionalismul militarilor români fac cinste României și demonstrează, în fiecare zi, că țara noastră este un aliat de nădejde al partenerilor noștri. (...) Vă asigur, încă o dată, că aveți tot sprijinul meu și al întregii echipe guvernamentale. Dragi militari din Forțele Terestre, vă felicit pentru modul în care vă duceți la bun sfârșit misiunile încredințate, vă urez -La mulți ani!- și un -Paște fericit- dumneavoastră și familiilor dumneavoastră!”, a transmis Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.