Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul trimite Parlamentului țintele asumate de miniștri

dacian ciolos guvern

Premierul Dacian Cioloș a anunțat, miercuri, la începutul ședinței de Guvern, că va trimite Parlamentului un document care conține toate planurile pe care și le-a asumat fiecare ministru în parte pentru anul 2016.

Prim-ministrul a adaugat ca se va asigura personal, printr-un tur al ministerelor, ca exista o strategie foarte clara de implementare a masurilor asumate de ministri.

"Am finalizat planurile de actiuni sectoriale, pe fiecare minister, pe care vi le-ati asumat, intr-un document pe care il vom trimite Parlamentului si va rog sa va faceti timp sa mergeti in comisile de resort sa prezentati si sa discutati aceste planuri. De azi inainte trebuie sa ne concentram pe implementarea acestor masuri, va rog sa faceti diferentierea intre prioritatile acestui Guvern si lucrurile care oricum trebuie facute pentru functionarea ministerelor (...) O sa vin la dumneavoastra la ministere sa vedem modul in care va organizati penru implementarea acestor masuri pentru ca le vom urmari impreuna pe partea tehnica si pe partea bugetara, am cerut ministerului Finantelor sa faca lunar o evaluare a executiei bugetare", a declarat Dacian Cioloș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.