Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul va acorda ajutor în limita a 37 de milioane de lei pentru apicultorii afectați de calamități

apicultori

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, marți, că Guvernul va acorda ajutor financiar în limita a 37 de milioane de lei pentru apicultorii afectați de fenomenele hidro-meteorologice nefavorabile, în perioada martie-mai 2019. Apicultorii pot depune actele necesare până la sfârșitul lunii octombrie, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Bunicul Luizei a EXPLODAT înainte de reconstituirea morții Luizei Melencu: 'Lui Dincă nu am ce să îi reproșez'

"Luăm astăzi încă o măsură pentru sprijinirea agricultorilor români aflați constanți în atenția Guvernului având în vedere și contribuția importantă adusă de acest sector la creșterea economiei. Astfel acordăm un ajutor financiar în limita a 37 milioane de lei pentru apicultorii afectați de fenomene hidro-meteorologice nefavorabile din perioada martie - mai 2019. Banii sunt prevăzuți în bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rulare, iar apicultorii au timp până la sfârșitul lunii octombrie să depună actele necesare obținerii sprijinului guvernamental", a precizat premierul Viorica Dăncilp, marți, în debutul ședinței de Guvern.

Pe 3 aprilie Guvernul a anunțat că va continua într-o formă simplificată programul național destinat apicultorilor pentru care sunt asigurate 33,4 milioane de lei, bani proveniți în egală măsură din fonduri naționale și fonduri europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.