Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul va aproba memorandumul privind finanţarea granturilor pentru investiţii în cadrul POR

Inquam Photos/ Octav Ganea
Guvernul Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anunţat miercuri că pe ordinea de zi a şedinţei de guvern se află memorandumul privind finanţarea granturilor pentru unele investiţii în cadrul Programului Operaţional Regional dedicate IMM-urilor.

Ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, a menţionat că a obţinut deja, în această săptămână, aprobarea Consiliului Concurenţei pentru schema de ajutor de stat cu privire la apelul de proiecte dedicat IMM-urilor, proiecte cu valori între 1,5 milioane şi 6 milioane de euro, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dinamo va avea un nou stadion: Marcel Vela a făcut anunțul .

"În această săptămână vom fi în situaţia de a semna ordinul de aprobare a schemei de ajutor de stat, deci demarăm în forţă în direcţia implementării acestor proiecte şi semnarea acestor contracte. Memorandumul cu privire la schema de sprijin vine cu câteva direcţii: suplimentarea cu 300 de milioane de euro a alocărilor financiare a apelurilor dedicate microîntreprinderilor, deci cu valori ale proiectelor până la 200.000 de euro, suplimentarea cu 450 de milioane de euro a alocărilor financiare pentru IMM-uri pentru proiecte între 200.000 de euro şi 1 milion de euro şi asigurarea unei alocări financiare de 550 de milioane de euro pentru lansarea acestui proiect despre care am vorbit, cu valori între 1,5 şi 6 milioane de euro. Pe data de 24 iulie, vineri, vom semna ordinul de ministru prin care vom aproba ghidul de finanţare şi schema de sprijin", a afirmat Ştefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.