Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul va instala Wi-Fi în sălile de clasă, din martie!

wifi2
Monitorul Oficial a făcut public pe 11 ianuarie atribuirea unui contract care va schimba modul de lucru și de studiu în școlile publice din Comunitatea Valenciană. Instalarea unei rețele Wi-Fi a fost aprobată în școlile primare din València, Alicante și Castelló. Este un acord între Direcția Generală a Entității Publice de Afaceri Red.Es și comunitățile autonome care s-a concretizat acum cu Comunitatea Valencia.
Mai exact, compania Nunsys SL, cu sediul în paternitate, se va ocupa de instalarea sistemelor pentru 7,21 milioane de euro, suma  care provine din fondurile Feder. Astfel, vor fi deservite 1.532 de școli primare și 514.0002 de elevi. Copii familiilor de romani care studiaza in zona, se vor bucura de noua modalitate de studiu.
Acordul specifică faptul că toate centrele de învățământ primar și secundar trebuie să aibă deja rețele de bandă largă ultrarapide și rețele interne care să permită conexiunea din săli de clasă. Pentru aceasta, Ministerul Finanțelor a anunțat în urmă cu o săptămână că a procesat un nou contract pentru extinderea lățimii de bandă în centrele de învățământ, necesar pentru o conexiune wireless ulterioară eficientă, ceea ce va face Guvernul.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.