Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul vrea să modifice o lege cu dedicaţie pentru Băsescu - surse

Basescu-Ponta-hunedoaralibera.ro

Guvernul ar putea discuta în şedinţa de miercuri un act normativ prin care să modifice legea privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, au confirmat surse guvernamentale pentru Agerpres.

Demersul ar urmări, conform surselor citate, asigurarea posibilităţii de a-i oferi provizoriu fostului preşedinte Traian Băsescu o altă locuinţă până când cea atribuită deja, din strada Gogol nr. 2, Bucureşti, va fi renovată.

Pe 21 februarie, au expirat cele 60 de zile în care fostul preşedintele Traian Băsescu ar fi trebuit să se mute din Vila Lac 3. Acesta locuieşte însă în continuare în casa ocupată în timpul mandatului, în urma unei înţelegeri cu RA-APPS. După finalizarea lucrărilor de renovare la vila ocupată până recent de Mioara Roman, Băsescu se va muta în noua locuinţă de protocol.

Vila, cu şapte camere şi două camere de serviciu, are o suprafaţă utilă de 366 metri pătraţi, dintre care parter de 126 metri pătraţi şi etaj de 135 metri pătraţi, şi dispune de un teren în suprafaţă de 1.334 metri pătraţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.