Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guy Verhofstadt spune ce a CONVENIT cu Tăriceanu: Am stabilit împreună că singurul mod de a garanta statul de drept este implementarea recomandărilor Comisiei

express.co.uk
Guy Verhofstadt

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, spune, intr-o postare pe Facebook, că a convenit cu președintele Senatului că singurul mod de a garanta statul de drept in Romania este implementarea recomandarilor Comisiei de la Venetia.

"Ieri m-am întâlnit cu domnul Tăriceanu la București. Am stabilit împreună că singurul mod de a garanta statul de drept din România este implementarea totală și necondiționată a tuturor recomandărilor Comisiei de la Veneția. Aceasta înseamnă că toate cele trei elemente aflate în dispută – reforma justiției, a Codului Penal și a Codului de Procedură Penală - trebuie să fie aliniate cu recomandările Comisiei, urmând ca după adaptarea și aprobarea lor de către guvern și parlament, ele să fie din nou evaluate de către acest înalt for. Pentru ALDE este indispensabil ca toate aceste modificări să primească undă verde din partea Comisiei de la Veneția", a scris Guy Verhofstadt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.