Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gwyneth Paltrow, dată în judecată după un accident la schi

imgur.com
Gwyneth Paltrow

Actrița americană Gwyneth Paltrow a fost dată în judecată de un bărbat care susține că aceasta i-a provocat răni la cap și la coaste în timp ce schia pe o pârtie din stațiunea montană Deer Valley din Park City, Utah, potrivit apnews.com, conform Mediafax.

Bărbatul, Terry Sanderson, în vârstă de 72 de ani, spune că, în 2016, se afla pe o pârtie pentru începători când a auzit niște țipete și apoi a fost lovit. Bărbatul și-a pierdut cunoștința, iar un martor al incidentului i-a spus că actrița a fost cea care l-a lovit în spate. În urma loviturii, Terry Sanderson, s-a ales cu contuzii la cap și răni în zona coastelor.

Paltrow a negat acuzațiile, prin intermediul purtătorului ei de cuvânt, Heather Wilson: "Acest proces este nefondat și ne așteptăm să se facă dreptate".

Bărbatul i-a dat în judecată și pe administratorii pârtiei.

Acesta a mai spus că a încercat să comunice cu actrița, dar nu i s-au oferit nici scuze, nici despăgubiri și chiar i s-a sugerat că va fi dat în judecată.

Sanderson cere despăgubiri de 3,1 milioane de dolari și neagă faptul că ar fi dat-o în judecată pe Paltrow tocmai pentru că este bogată și celebră.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt. După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în 2003, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune. Paltrow este și creatoarea site-ului de lifestyle Goop. Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", lansată în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.