Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gwyneth Paltrow își scoate la vânzare mirosul zonelor intime

Barnorama
Gwyneth Paltrow

O compania deținută de actrița Gwyneth Paltrow, Goop a pus în vânzare o lumânare care se numește ”Aceasta miroase ca vaginul meu”, și potrivit site-ului companiei costă 75 de dolari, arată The Insider, potrivit Mediafax.

Descrierea produsului arată că numele a apărut ca o glumă între Gwyneth Paltrow și creatorul parfumului, Douglas Little după ce vedeta a făcut această afirmație în legătură cu unul dintre produsele care i-au fost propuse și numele a fost păstrat.

Citește și: Nebunie în Ministerul de Interne! E bătaie

”Această lumânare a pornit de la o glumă între creatorul de parfumuri Douglas Little și GP— cei doi lucrau la nou produs atunci când actrița a spus “Uhhh... asta miroase ca vaginul meu” - dar a ajuns să fie o aromă nostimă, superbă, sexy și neașteptată într-un mod frumos. (Care s-a dovedit a fi numai bună sub formă de lumânare) E un amestec de note de mușcată, bergamot citric și arțar cu nuanțe de trandafir de damasc și zămoșiță.

Citește și: Traian Băsescu dă semnalul serii: Atrag atenția

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt. După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în 2003, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune. Paltrow este şi creatoarea site-ului de lifestyle Goop. Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", lansată în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.